Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
miercuri, 21 aprilie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215742 sau 0348/439035 .

ad
ad
NOUA declaraţie pe propria răspundere DESCĂRCĂ DE AICI. Carantina de noapte a intrat în vigoare, începând de duminică seara, de la ora 22.00, (faţă de 23.00, cum era până acum), astfel că, până la ora 05.00, se va putea ieşi din casă doar pentru motive întemeiate şi doar în baza declaraţiei pe propria răspundere. DESCĂRCĂ DE AICI.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Sumarul ediţiei tipărite - miercuri, 21 aprilie 2021 Cotidian independent al judeţului Argeş
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

3 Comentarii:

 1. 1

  A. Riciu

  7
  4

  O întrebare, simplă!:
  Cine este personajul (inamicul public numărul 1, cum s-a autointitulat) care a spus că pe acești infatuați care au propagat ura, românii i-au tratat cu flit?
  ,,Infatuații” (niște needucați și intoleranți care nu acceptau LGBT) erau promotorii Referendumului pentru revizuirea Constituției, respectiv redefinirea familei în sensul ca aceasta să se întemeieze pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie (nu între doi soți).

  O altă întrebare, mai complexă!:
  De ce tac unii acum, ca mortul în păpușoi?

  Întrebarea finală:
  Oare ,,românii” n-au ținut cumva invers (înspre ei) dispozitivul de dat cu flit?

  Reply
 2. 2

  A. Riciu

  7
  4

  Erată: familiei, nu familei. Ca la Radio Erevan:
  Un ascultător întreabă: Cum se pune accentul pe profesor, prófesor sau profesór. Răspunsul radioului: pe profesor nu se mai pune niciun fel de accent. Așa și cu familia, poate d’aia am scris greșit. Dar nu mor caii când vor câinii!

  Reply
 3. 3

  Anonim

  3
  3

  Unde sunt criticii care nu aveau mamă, nu aveau tată (pardon, părinți, ha, ha, ha) când săreau din baie/la bătaie? Mucles?
  La așa editorial interesant, ce tăcere asurzitoare! Nema argumente, nema putirință. Dumnezeu nu doarme!

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei