Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
miercuri, 28 iulie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către curier.ro doar în limita a 150 de semne, cu citarea sursei. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii menţionaţi aici.
ad
ad
Advertoriale & publicitate

Clasele de vară pentru copii

Așa cum ne-a obișnuit de cîțiva ani, Fundaţia Aid for Piteşti organizează în luna iulie, gratuit, o activitate educaţională sub genericul Clasele de vară pentru copii. În acest an, perioada de desfăşurare a cursurilor este 2,3,4 august (luni - miercuri), între orele 10 şi 12. Sînt aşteptaţi copii cu vîrste cuprinse între 3 şi 18 ani.

În cadrul celor două ore zilnice se vor organiza activități pe grupe de vîrste, susținute de profesori români, cu o bogată experiență didactică. Activitățile constau în interpretarea de cîntece pentru copii în limbile engleză și română, povestiri biblice, lucru manual (activități de colorat și decupat), discuții pe teme biblice, conversații în limba engleză și română.

Dacă doresc, părinţii sînt invitaţi să-şi însoţească copiii în incinta fundaţiei. Aici pot aştepta într-o sală pînă se termină cursurile, pot asista la ore pentru a vedea ce li se predă copiilor sau pot participa la un studiu biblic de grup. După cum am menţionat, intrarea este liberă, iar în pauze se vor servi gustări şi răcoritoare.

La sediul fundației, pe parcursul anului, se organizează activități și programe pentru copii și tineri. Astfel, în fiecare duminică, între orele 10-12, se face studiu biblic, cu lecții pentru copii și lucru manual. În fiecare vineri, din toamnă, între orele 18-23, au loc întîlniri adresate tinerilor cu vîrste cuprinse între 12 și 40 ani, la care se organizează studii și concursuri pe teme biblice, vizionări de filme.

În timpul verii se organizează o tabără gratuită pentru copii, cu vîrste între 12 și 18 ani.

Ocazional, se organizeză excursii, plimbări, picnicuri.

Detalii se pot obţine la tel. 0744 385 825 sau la sediul Fundaţiei Aid for Piteşti, de pe str. Armand Călinescu nr. 16, în vecinătatea Colegiului Brătianu.

!!! Se vor respecta regulile sanitare . Vom avea măști disponibile. Sălile vor fi curate, aerisite, dezinfectate.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

5 Comentarii:

 1. 1

  Cris

  Bai,antrenorilor cat timp mai țineți in teren un ratat ca Mezza COLLI?asta ne mănânca meciurile, o sa vedeti asta cand o sa ajungeți în liga 2,again.Cu ocazia ca asta nu va mai întâlniți voi ,niciodata.Bai,prapaditilor,numai gura.e de voi.Malele ,sa mai stea pe tușă,ca a inceput cu aere de vedeta.Faceti schimbări,sa mai vedem si pe altii,ca unii au inceput sa obosească,sau sunt cu gândul la plecare?

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Unde ai fost ma, tu, pana acum, deșteptule ???

   Reply
  2. 1.2

   Anonim

   A dat pasa de la gol cu călcâiul?

   Reply
 2. 2

  Tănase Victor

  Multă frustrare după acest meci decis de o intervenție nefericită. Nu-i de ajuns să vrei. Suntem iar într-o poziție bună. Sigur vom juca în play-aut 5 meciuri acasă și 4 în deplasare. Pentru a fi în primele 6 suntem 3-4 echipe aspiră. Avem program greu, meci la Sibiu, o echipă bună. Acasă cu Chindia o echipă greu de bătut. Totul se joaca, puțină răbdare, să avem încredere în forța grupului. Ce sa întâmplat în aceste 3 luni pare ireal pentru o echipa care avea 11p.

  Reply
 3. 3

  Tănase Victor

  Privitor la Malelei să ne uitam în jur. Al meu a ales ca mulți alți romani, străinătatea. Decât să vadă turma lui Becali și aerul poluat din capitală, mai bine vezi podul Londrei, cea mai înaltă clădire, ciobul. E greu, lucrează de acasă iar prietena la fel după martie 2020.Au lăsat apartament, mașina, sau plimbat mult în lume. Nimeni nu mai poate fi îngrădit alege ce crede el că i mai bine. Va fi foarte greu de păstrat un asemenea jucător.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei