Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
marți, 20 aprilie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215742 sau 0348/439035 .

ad
ad
NOUA declaraţie pe propria răspundere DESCĂRCĂ DE AICI. Carantina de noapte a intrat în vigoare, începând de duminică seara, de la ora 22.00, (faţă de 23.00, cum era până acum), astfel că, până la ora 05.00, se va putea ieşi din casă doar pentru motive întemeiate şi doar în baza declaraţiei pe propria răspundere. DESCĂRCĂ DE AICI.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Sumarul ediţiei tipărite - marţi, 20 aprilie 2021 Cotidian independent al judeţului Argeş
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

5 Comentarii:

 1. 1

  Cris

  Bai,antrenorilor cat timp mai țineți in teren un ratat ca Mezza COLLI?asta ne mănânca meciurile, o sa vedeti asta cand o sa ajungeți în liga 2,again.Cu ocazia ca asta nu va mai întâlniți voi ,niciodata.Bai,prapaditilor,numai gura.e de voi.Malele ,sa mai stea pe tușă,ca a inceput cu aere de vedeta.Faceti schimbări,sa mai vedem si pe altii,ca unii au inceput sa obosească,sau sunt cu gândul la plecare?

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Unde ai fost ma, tu, pana acum, deșteptule ???

   Reply
  2. 1.2

   Anonim

   A dat pasa de la gol cu călcâiul?

   Reply
 2. 2

  Tănase Victor

  Multă frustrare după acest meci decis de o intervenție nefericită. Nu-i de ajuns să vrei. Suntem iar într-o poziție bună. Sigur vom juca în play-aut 5 meciuri acasă și 4 în deplasare. Pentru a fi în primele 6 suntem 3-4 echipe aspiră. Avem program greu, meci la Sibiu, o echipă bună. Acasă cu Chindia o echipă greu de bătut. Totul se joaca, puțină răbdare, să avem încredere în forța grupului. Ce sa întâmplat în aceste 3 luni pare ireal pentru o echipa care avea 11p.

  Reply
 3. 3

  Tănase Victor

  Privitor la Malelei să ne uitam în jur. Al meu a ales ca mulți alți romani, străinătatea. Decât să vadă turma lui Becali și aerul poluat din capitală, mai bine vezi podul Londrei, cea mai înaltă clădire, ciobul. E greu, lucrează de acasă iar prietena la fel după martie 2020.Au lăsat apartament, mașina, sau plimbat mult în lume. Nimeni nu mai poate fi îngrădit alege ce crede el că i mai bine. Va fi foarte greu de păstrat un asemenea jucător.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei