Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
luni, 19 aprilie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215742 sau 0348/439035 .

ad
ad
NOUA declaraţie pe propria răspundere DESCĂRCĂ DE AICI. Carantina de noapte a intrat în vigoare, începând de duminică seara, de la ora 22.00, (faţă de 23.00, cum era până acum), astfel că, până la ora 05.00, se va putea ieşi din casă doar pentru motive întemeiate şi doar în baza declaraţiei pe propria răspundere. DESCĂRCĂ DE AICI.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Subiectele zilei
Sumarul ediţiei tipărite - marţi, 20 aprilie 2021 Cotidian independent al judeţului Argeş
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

2 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  Pitesti-ul merita un stadion principal de 25000 de locuri ,asta daca nu e socotit ca un oras de mana treia !

  Reply
 2. 2

  alex

  O initiativa excelenta.Este unul din lucrurile pe care le poate face Primaria si care vor dinamiza viata Pitestiului si vor aduce un spor consumului pentru a revitaliza mediul de afaceri non-industrial.Vom fi mai vizibili pe plan national si poate international daca vor fi organizate competitii de acest nivel.
  De obicei competitiile sportive de anvergura aduna mase mari de oameni.
  Capacitati de cazare avem din belsug si deasemenea si locuri de recreere si petrecere.
  Nu ar fi de neglijat si o arena de tenis de camp deoarece ar avea cine sa faca reclama.Sa nu uitam ca, cu ceva timp in urma am fost curtati de Ruxandra Dragomir(pitesteanca) care poate sa aduca si alte nume mari din tenis sa organizeze diferite turnee la Pitesti.Asta daca arena va fi una de calibru. Trebuie discutat si analizat.
  Totul va tine apoi de modul cum vor fi intretinute si de dotari.
  Foarte importanta va fi si mentinerea ordinei si a disciplinei in timpul competitiilor si dupa aceea.Cred ca vom face fata!

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei