Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8516-Miercuri, 31 mai 2023
Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF - Mai 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Anunţuri on-line■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

21 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  După cum se știe, dl. Sorin Apostoliceanu a fost membru PSD până în august 2020. Între 2016 și 2020 a fost viceprimar, ba chiar și primar (în locul suspendatului Cornel Ionică, tot PSD) pentru o perioadă. O poveste cu pesedisti, care nu ar mai fi fost scrisă dacă dl. Apostoliceanu rămânea cuminte la PSD.
  Edilii unui oraș european modern pun multe alte investiții înaintea unui WC scump cât un bloc mai mic de locuințe. Vocea cetățeanului, ai cărui bani au fost cheltuiți pe ce au dorit edilii, nu se aude în articol. Doar cafeaua nebauta își trimite printre oameni aburii amețitori.

 2. 2

  Daniel Grigore

  Pitestiul nu merita nici macar un wc de 10 000 de euro…avand in vedere ca majoritatea cetatenilor se sparcaie prin tufisuri cand ii apuca si sunt la nivel de educatie si igiena extrem de jos.
  Toti tipa ca e scumpa dar nu s-a uitat nimeni cat costa un element antivandalism. In plus au votat cu doua maini si PNL si PMP acum 2 ani. Doar circ si panarama , nimic n-o sa faca astia 4 ani decat sa se certe in consiliu.

 3. 3

  Antonim

  1 Am aflat pe surse ca Apostoliceanu a intors capul atunci cand l-a vazut pe ziarist doar din cauza faptului ca ii intrase un fir de praf in ochi.
  2. Alte surse ne spun ca fratele geaman al ,, veceului ’ , subteran se afla la suprafata intr-o zona linistita a orasului si are o alta destinatie.
  3. Tot in categoria anomaliilor alesilor , mai intra fantana cantatoare de doar un milion de euro, viitoarea Sala a Sporturilor construita in mijlocul drumului si fara parcare, blocuri construite peste case , treceri de pietoni in intersectii etc.
  4. Ziaristul cafegiu mai face o gafa pe final si poceste numele Imnului Frantei care de fapt este ‘La Marseillaise’.
  Te asteptam si joi… si poate ceva mai pregatit.

  1. 3.1

   Bentonim

   Antonim, „hunter” neînfricat de erori, știi tu unde s-a intonat prima data cântecul ce avea sa devina imn national ? ai calcat tu măcar un pas pe unul din trotuarele Parisului ? ai avut măcar o data ocazia sa vizitezi un muzeu din Paris , dar din Romania ? știi tu oare unde este Franța si cu cine se învecinează ??? Vai steaua ta de papagal răsuflat !!!

   1. 3.1.1

    Coco

    E jenant si penibil pentru ziarist atunci cand cititorii ii descopera greseli impardonabile. Sa-i iei apararea pentru asta, e la fel!
    Mai ales ca ne relateaza, de cate ori gaseste pretextul, despre studiile sale din capitala Frantei.

   2. 3.1.2

    Anonim

    Un om atât de umblat prin lume, Bentonim, dar cu un astfel de limbaj…

    1. 3.1.2.1

     Anonim

     De fapt încearcă să se apere singur. Îi plac doar aplaudacii, iar mediocritatea articolelor îl fac bădăran și violent verbal. Și atunci devine un comentator iritat de ironiile celorlalți. În afară de Albota, am mai văzut și noi câte ceva.

     1. 3.1.2.1.1

      Bentonim

      Voi nici nu stiti unde este Albota pe harta judetului ,sarmanilor ! Voi ati vizitat doar Piata Primariei. Si ce v-a impresionat pe voi cel mai mult a fost „veceul”. Era si normal pentru ca dimineata pe racoare e cam incomod sa mergi tooocmai in fundu’ gradinii pentru necesitati asa cum sunteti voi obisnuiti. Asa ca puteti comenta in continuare subiectul vostru preferat: WC…veceu….ve-ceu !

 4. 4

  Coco

  Un ziarist onest ar fi investigat de ce un WC public a costat sute de mii de euro. Cum nu e cazul, grija ziaristului este ca Apostoliceanu nu-și recunoaște vina care, este adevărat, exista!
  Asa ca, sa fie clar, meritul construirii WC-ului aparține în exclusivitate PSD! Nu mai întreb ce ar fi făcut alte orașe cu acești bani ca ma apuca revolta… Iarăși!

 5. 5

  dilimache

  ” Sper că nimeni nu mă dușmănește, desi în această privință nu sunt chiar așa de sigur „.
  Destul de sigur poti sa fii ca nimeni nu te dusmeneste … cel mult te compatimeste ; n-asa, ca te unse la suflet precum o zarazara necoapta ?

  1. 5.1

   Anonim

   Bentonime ce te-nfoi ma asa ! Te-au demascat si acum iti arati subtirimea ideilor ? Nici sa combati miștourile elegante nu esti in stare. Sari tot cu agresivitate rurală brutala si miticaneasca . Destul de ieftin pentru unul care se lauda ca a văzut muzee si trotuare straine.

   1. 5.1.1

    Coco

    Sa-i devoalam si identitatea, este acel actor si amator si amarat, care ne ameninta cu iesirea din scena. Probabil lipsa aplauzelor l-au facut sa revina…Si placerea bolnava de a fi jigodie!

    1. 5.1.1.1

     Anonim

     Coco, mă dezamăgești, nu sunt eu Bentonim. Uită-te la stil, la punctuație, etc. Nu știu ce ți-a venit să mă faci jigodie, ultima dată, în problema cu Teatrul Al. Davila, m-ai apreciat. Nu ripostez, nu vreau să intru în probleme ,,vespesianice”. Să fii sănătos! A.R.

 6. 6

  A. Riciu

  Văd pe Grupul ,,Piteștiul de altădată….” imagini cu centrul plin de verdeață, fără pavele, curat și de bun simț. Anii 60, 70, 80. În Piața Primăriei, pentru a mai atenua puțin din priveliștea de ,,granit”, ar trebui puse niște vase mari tip ghiveci, cu mesteceni, care ar putea fi mutate când este vreo ,,manifestație”. Altfel, ce s-a făcut, rămâne bun făcut, nu le ia nimeni pe lumea cealaltă. Toate se compensează în lumea asta. Îmi aduc aminte de Dumitru Sechelariu, de la Bacău, care spunea că dorește să fie îngropat cu mâinile afară ca să se vadă că nu a luat nimic cu el.
  P.S. Unii se comportă și ,,adună” de parcă ar fi nemuritori! Dar când vine doamna cu coasa, regretă amarnic. Prea târziu!

 7. 7

  Anonim

  Ziaristul bășicat a coborât cu liftul din fotoliul de ziarist, a îmbrăcat hainele de Bentonim și și-a pus poalele-n cap în fața comentatorilor. Furios și aprig la mânie încearcă să-și acopere incompetența și limitele printr-un limbaj grosolan, de mahala. Arăt poate el.

 8. 8

  Bentonim

  „Arăt poate el ”

  incheie comentariul ultima tinichea din multimea de anonimi. Nu sariti „la blocaj” niciunu’ pentru e semnala eroarea ???

 9. 9

  Anonim

  Care eroare?! Că e corect,, atât poate el „. Grea gramatica pentru ,, mardare „?

  ATẤT, ATẤTA, atâți(a), atâtea, adv., pron. nehot., adj. pron. nehot. I. Adv. (Mai ales în forma atât)

  1. 9.1

   Bentonim

   Pentru tine, pinguinule „Arăt” este tot una cu „Atât” ???
   Eu pot sa înțeleg ca poate fi o greșeală de dactilografiere dar, ceilalți pinguini de-ai tai cu icter pe piele si pe neuroni au semnalat cu surle si trâmbițe chestiuni asemănătoare ca fiind grave greșeli gramaticale. Aici e diferența , sa vedeți si voi ăștia gălbejiții cat venin aveți in vene.

 10. 10

  Anonim

  Mai lăsați-l cu scrisul articolelor în pace, pentru că e prins acum cu alte preocupări. Omu’ a ajuns la 5 neveste, a intrat în play-off și are meci greu cu Constantin-Anton-Călin Popescu-Tăriceanu, cel supranumit și „inimă zburdalnică”.

  1. 10.1

   Bentonim

   Cat poti fi de josnic, cata lipsa de bun simt si educatie ! Niciodata nu stii ce iti poate aduce soarta, badaranule, nu intrii niciodata cu bocancii in viata altei persoane speculand eventualele derive – inerente dealtfel – ce pot apare fara sa poti riposta. Bravo mamei/tatalui tau care ti-au dat o astfel de educatie ! Probabil esti vreun „pocit” sau ai vreo meteahna de te ocolesc femeile si de aici aceasta frustrare.

 11. 11

  George

  Eroarea se vede clar că nu e gramaticală. Este corectorul telefonului.

Comments are closed.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .