Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
marți, 20 aprilie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215742 sau 0348/439035 .

ad
ad
NOUA declaraţie pe propria răspundere DESCĂRCĂ DE AICI. Carantina de noapte a intrat în vigoare, începând de duminică seara, de la ora 22.00, (faţă de 23.00, cum era până acum), astfel că, până la ora 05.00, se va putea ieşi din casă doar pentru motive întemeiate şi doar în baza declaraţiei pe propria răspundere. DESCĂRCĂ DE AICI.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Sumarul ediţiei tipărite - marţi, 20 aprilie 2021 Cotidian independent al judeţului Argeş
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

3 Comentarii:

 1. 1

  mishu

  Care economie, draga? A ciugulit-o PSD-ul pana la os, n-a mai ramas decat un schelet sinistru din ce a fost odata economia Romaniei.

  Reply
 2. 2

  Clevetici

  Guvernarea de dreapta a stopat dezmatul promovat de PSD in sistemul bugetar si in cel al pensiilor:

  S-au anulat sporurile de conditii vatamatoare pentru bugetari care lucreaza din birou.
  S-au anulat voucherele de vacanta si alte asemenea cadouri electorale pentru bugetari.
  Se incearca reducerea pensiilor speciale etc.

  Am aflat din presa ce salarii se plateau la MetroRex Bucuresti si faptul ca acele salarii erau platite din bugetul national!

  Toate acestea sunt menite a reduce cheltuielile de la bugetul tarii, iar acest buget a fost reorientat de la consum (cheltuielile de mai sus) la dezvoltare (s-a inceput constructia autostrazii A1 Pitesti – Sibiu, autostrada sabotata ani de zile de PSD).

  Reply
  1. 2.1

   dilimache

   Tu … Clevetici/h’omu’ prostu’ , chiar chiorbete fusi/esti pe cand in capu’ prefecturii … cari’ se-ntalni cu capu’ p…. si-si dadu un spor de 30% …spor de jigodeala ?!

   Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei