Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8639-Miercuri, 29 noiembrie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA
Subiectele zilei

Articole »»» »»» »»»

47 Comentarii:

  1. 1

    Clevetici

    Mi-am pus rabdarea la grea incercare si am citit tot editorialul de azi.

    E adevarat ca il citesc de pe pozitia unui adept al dreptei din politica romaneasca si imi zgarie urechile intorsaturile de condei prin care autorul arunca sageti catre aceasta dreapta.

    Dar totusi cateva sageti m-au uimit prin lipsa de logica. Un exemplu:
    „… nici la miliardele de euro prevăzute să intre în conturile unor ONG-uri controlate de USR …”

    Domnilor, parca citesc discursul unui miner din 1990 care spunea in fata camerelor TV ca a gasit dolari falsi si droguri la sediul PNT!

    Chiar ne-am pierdut simtul masurii si nu mai realizam ce inseamna 1 miliard de euro?
    Chiar ne putem imagina ca niste forte externe ar fi dispuse sa cheltuie astfel de sume pentru a influenta niste ONG-uri?

    Dar stim ca presa romaneasca „joaca” dupa cum ii canta unii care baga sume mult mai mici disimulate sub forma contractelor de publicitate,
    asadar de ce ar da cineva 1 miliard de euro la niste amarate de ONG-uri cand le-ar putea cumpara cu sume mult mai mici?

    Ma opresc aici ca sa nu scriu si eu un editorial.

    1. 1.1

      dilimache

      Clevetici /”Dar totusi” … te mai destupa la creiere, de-l ai !

      1. 1.1.1

        Anonim

        Tu îl ai, dilimache, de dai numai sentințe, nu și comentarii argumentate, idei, opinii?

        1. 1.1.1.1

          Anonim

          Tu ce idei dai ba, prăpădule, ce argumente, ce opinii ? Scoate-ti bârna din ochi si după aia poți sa gonganesti !

          1. 1.1.1.1.1

            Anonim

            Sunt destule.
            Care „bârnă”, puișor de cvititor?

  2. 2

    Coco

    Daca se rezuma doar la aprecierile despre proteste, ar fi fost un editorial onest. Fiindca le-a amestecat cu politica (doar cu scopul de a critica tot ce e de dreapta) a iesit un ghiveci nedigerabil!
    Asa ca, ii voi reaminti mereu editorialistului ca Romania nu a avut niciodata un guvern mai incompetent decat cel condus de Dancila. Repet, niciodata! Chiar nu va e rusine?
    Domnule Clevetici, un miliard de euro inseamna doua WC-uri si jumatate! La noi, la altii inseamna scoli modernizate, utilitati, drumuri….
    PS Tovarase ziarist, de curiozitate v-ati uitat, macar in trecere, pe CV-ul argeseanului Valeriu Gheorghita? Daca e sa ma iau dupa cele scrise, sigur nu!

    1. 2.1

      Anonim

      Erata: Un MILION de euro inseamna doua WC-uri si jumatate!

      1. 2.1.1

        Anonim

        Las-o asa, flescaita. Ce legatura are milionul cu miliardele/miliardul despre care e vorba? Ai gresit, ai gresit si gata! Asa se intampla cad vrei sa faci pe desteptul cu orice pret.

  3. 3

    Anonim

    Am citit titlul de cateva ori si se potriveste ca nuca in perete , fara rost si socoteala. Sau hodoronc – tronc. In rest,idei subtiri, instigare la ura, doar de dragul de a critica, cand se vede clar , pe cifre ,ca nimeni in lumea asta nu a gasit inca solutia de a scapa de pandemie. Asa sa ataci doar intr-o directie fara sa ai rezolvarea, e precum cainele care latra la luna. A paguba. Articol submediocru, ieftin ,scris alandala. Pentru astazi , nota doua.

  4. 4

    A. Riciu

    Doar un banc!
    ,,Un medic chirurg îi povestește unui coleg:
    Domne, să vezi și să nu crezi ce mi s-a întâmplat! Vine la mine, cu recomandare, un U.S.R.-ist văitându-se încontinuu că are dureri insuportabile de cap. A început apoi să urle. Fiind caz de urgență majoră, l-am băgat în sala de operație și i-am deschis cutia craniană.
    Și ce ai găsit acolo, întreabă colegul?
    Pe dracu, nu era nimic, gol, doar o ață pe diametru’, de la o ureche la alta. Uluit, am chemat în ajutor doi colegi care mi-au spus că nici ei n-au mai întâlnit așa oameni fără creier. Ce să fac, ce să fac, ăla urla în continuare. Până la urmă, mi-am luat inima în dinți și am tăiat ața.
    Și s-a întâmplat ceva?, fu curios colegul.
    S-a întâmplat că i-au căzut omului urechile dar a scăpat de durere”.
    Concluzie:
    Unii nu au avut probleme așa de mari, urechile le-au fost doar zgâriate…(de întorsăturile de condei ale editorialistului).

    1. 4.1

      Dan

      Un banc doar pe înțelesul și pe placul editorialistului. Se potrivește de minune cu titlul articolului. Cine se aseamănă se adună!

    2. 4.2

      A. Riciu

      P.P.S. Useriștii este fff deștepți! Bancul a fost o păcăleală de 1 aprilie. Nu prea v-ați prins, ar trebui un control la ,,ațe”.

      1. 4.2.1

        Anonim

        Sunteți dv. foarte subtil, de nu ne prindem noi ceilalți.

      2. 4.2.2

        Anonim

        Ce să mai vorbim de ironii fine, stimabile… Când citați mot-a-mot un banc și nu râde nimeni, sunt probleme de alegere, de gust, de rafinament. Ale dv.

        1. 4.2.2.1

          Giorgi

          Asta e banc de ,, Românii au talent „. Spus tare în liftul din Piață Primăriei. Pe coborâre. Mai complicat o să fie când se prezintă concurentul, pentru că are numele ăla cu tâlc.

    3. 4.3

      Clevetici

      Eu sunt cel cu urechie zgariate de articolul de fata.

      Cat despre bancul de mai sus… si concluzia sa… raman fara replica.

  5. 5

    Anonim

    Multe erori de ortografie și în acest articol, domnule editorialist!
    În afară de părerile exprimate, e nevoie și de corectitudinea scrierii.

  6. 6

    Anonim

    Editorialistul spune: „De data asta, cred că protestatarii au fost în cunoștință de cauză, dar nu acea cauză despre care vorbește PSD”.
    Eu consider că PSD, prin liderii săi (mai ales prin dl. Ciolacu), critică atât de des măsurile anti-Covid încât cauza protestatarilor pare să fie și cauza PSD.
    Iresponsabilitatea unor politicieni este fără măsură: dacă mâine vin la guvernare vor avea alte metode de a combate Covid-ul? De ce trebuie să moară oameni pentru că nu există responsabilitate în declarații din partea unor lideri politici?

  7. 7

    Păcală

    De 1 aprilie un păcălici ne spune un banc. Prost. Bineînțeles, doar bancul. La așa ceva nici el nu poate să râdă, poate doar să se râdă.

    1. 7.1

      A. Riciu

      Vai, vai, vai, ce ne mai văităm! Înseamnă că a produs ceva tulburări. Nu v-am spus, domnilor, că e păcăleală? Bancul era pentru ,,milițieni” și se termina puțin mai complicat…a fost tăiată ața, au căzut urechile dar și ,,cașcheta”, pe ochi…
      Hai, recunoașteți, ați zâmbit așa, puțin, în colțul gurii…?

      1. 7.1.1

        Anonim

        Suntem convinsi ca doar tu ,, te-ai râs ” …. E chiar pe nivelul tau de intelegere.

      2. 7.1.2

        Anonim

        Poate că în această zi tu ești păcăleala, A. Riciu. Și nu numai.
        Las-o așa, nereușitele se asumă, nu se dreg cu oricâtă sarguinta.

  8. 8

    Anonim

    Din 18 comentarii, 3 sunt ale lui Riciu, unul este o erată, rămân 14. Din astea, 7 comentarii îl atacă pe el, adică 50%. Păi dacă n-are valoare de ce îl băgați în seamă? Întreb…

    1. 8.1

      Anonim

      Nu-l bagam in seama , il punem la colț. Pentru nesimțirea cu care-i ataca de fiecare data pe cei care nu-l acompaniază. Si pentru ca se da grămadă si se aplauda singur desi n-are niciun haz. Si pentru ca se apreciaza cu degetul in sus de zeci de ori. De fapt , un păcălici.

      1. 8.1.1

        Anonim

        Mai bine il lasati in pace ca pe urma si-o ia in cap, se da mare ca va tine piept la multi.

  9. 9

    Coco

    Cand modifici bancul si introduci, de la tine, urechi de useristi, strici un banc, fara suparare, mediocru. Iar explicatia cu pacalalea de 1 aprilie, pe buna dreptate, n-a inteles-o nimeni…
    Ca tot am amintit-o azi, incearca cu urechile lui Dancila, aici mergi la sigur!

    1. 9.1

      Anonim

      Pai daca n-au creier…

      1. 9.1.1

        Anonim

        Cica ar fi comunisti naparliti. Cum adica?

  10. 10

    CVititor

    Camarade A.Riciu : iți mărturisesc doar tie pentru ca șleahta de babuini nu are minima inteligenta necesara înțelegerii unor sintagme subtile.
    „Când inteligenta face un salt remarcabil, prostii se pornesc imediat sa restabilească egalitatea” Si încă una tot pentru babuini:
    „Cultura nu face parte din actul lor de identitate” De fapt ei nici nu au act de identitate, majoritatea sunt anonimi adică nimeni , vânt ,nebăgați in seama, neînregistrați, etc…
    Sa vezi acu’ larma printre maimuțoi !!!! Ce ma mai distrez, ce ma mai distrez…!!!
    Despre articol, puțin cam confuz, suficient de confuz pentru a crea panica printre babuini.

    1. 10.1

      Anonim

      Alt gunoi , la fel de mitocan si de nesimtit. Gemeni.

    2. 10.2

      Anonim

      Desigur, CVititor și cu camaradul său A. Riciu (nume reale, fără îndoială) sunt două mari personalități, nu babuini ca restul. În fapt, cu pseudonimele lor, sunt tot anonimi.
      Mă mir de ce nu-și dau și numele adevărate, poate îi gasim într-un Who’s Who sau le aflăm opetele din biblioteci sau de pe Internet.
      Oricine ar fi în realitate, nu le dă nimeni și nimic dreptul de a-i jigni pe ceilalți. Apelurile repetate la decență îi lasă indiferenți. Poate își amintesc de proverbul referitor la vânt și furtună.

      1. 10.2.1

        Anonim

        opetele – > operele

    3. 10.3

      A. Riciu

      Maestre, chapeau bas!
      Sunt atât de încrâncenați încât dacă noi doi le-am spune anonimilor că sunt deștepți, ne-ar vota instant negativ prin arătarea (probabil și băgarea, într-un demers scatologic) degetului în jos. Cât să reziste și ața aia, săraca…

      1. 10.3.1

        Anonim

        Sunteți și maeștrii…

        1. 10.3.1.1

          Anonim

          Față de niște unii, cam da…

          1. 10.3.1.1.1

            Anonim

            Și cum faceți voi doi, economiștilor, comparațiile care vă plasează în categoria maeștrilor?
            Ce criterii de comparație folosiți: rațiunea, logica, liba, limbajul, decența? Sau aveți alte valori?

  11. 11

    A. Riciu

    Dacă v-ați săturat de bancuri , luați niște epigrame:

    ,,Așa e soarta boului,
    Vițel adult,
    Să stea la poarta Noului,
    Nițel mai mult!” (Marcel Breslașu)
    A fost recitată de marele Adrian Păunescu în Parlamentul României.

    La poarta U.E. stau cam trist
    Și mă gandesc ca un vițel,
    Cum am să pot eu să subzist
    Cu licuriciul mititel? (I.O. Micu)
    Pe licuriciul cel mare l-a ,,rezolvat” Petrov.

    Notă. Epigramele n-au nicio legătură cu anonimii ,,nepricepători”.

    1. 11.1

      Anonim

      Da , e clar . Un tembel !

      1. 11.1.1

        CVititor

        Neputinta si imbecilitatea va face sa spumegati, „dreptacilor”, curand se apropie si sfarsitul „domniei” werneriene, orbaniene si cațuliene. Bășica nemultumirilor se umfla si curand va exploda. Aveți puțintică rabdare, stimabililor ! Doamne, ce ma mai distrez, babuinilor când va vad in călduri !

        1. 11.1.1.1

          Anonim

          Ai probleme, omule. Liniștește-te…
          Nu voi aminti de domniile dragniene, dănciuliene, etc.
          Somn ușor, ai nevoie!

  12. 12

    Anonim

    Balaurul cu doua capete , adica cei doi siamezi penibili au fost ciuca batailor ieri. Si-au furat-o rau de tot , cu strigaturi. Sa-i mai lăsăm sa-si linga putin ranile.

  13. 13

    Anonim

    Ha, ha, ha, ați lătrat degeaba, anonimilor (la propriu și la figurat)! Ăstia doi au dat clase haitei voastre.

    1. 13.1

      Anonim

      Era o favoare pentru că v-am simțit cazuți la podea. Bine atunci, pentru ca sunteți buni încasatori, măcelul continuă.

    2. 13.2

      Anonim

      De acord, au dat clase de nesimțire, prin jigniri, insulte, limbaj suburban.

  14. 14

    V.D. Popa

    E vineri și Post, terminați cu prostiile! ?

Comments are closed.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
quixproc.com deneme bonusu veren siteler
rinabet giriş
venüsbet
hilarionbet
rinabet
casino siteleri
deneme bonusu veren siteler
deneme bonusu veren siteler
istanbul escort
porno
esenyurt escort
antalya escort
escort antalya
gebze escort kurtköy escort maltepe escort
rokettube
betticket
deneme bonusu veren siteler
casino siteleri
deneme bonusu veren siteler
bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler
casibom
deneme bonusu veren siteler
deneme bonusu veren siteler
beylikduzu escort
Deneme bonusu veren siteler
Z-Library single login
deneme bonusu veren siteler
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .