Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
joi, 22 aprilie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215742 sau 0348/439035 .

ad
ad
NOUA declaraţie pe propria răspundere DESCĂRCĂ DE AICI. Carantina de noapte a intrat în vigoare, începând de duminică seara, de la ora 22.00, (faţă de 23.00, cum era până acum), astfel că, până la ora 05.00, se va putea ieşi din casă doar pentru motive întemeiate şi doar în baza declaraţiei pe propria răspundere. DESCĂRCĂ DE AICI.
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Sumarul ediţiei tipărite - joi, 22 aprilie 2021 Cotidian independent al judeţului Argeş
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

3 Comentarii:

 1. 1

  Cris

  1
  2

  A fost un blat ordinar.Vladoiu,Prepelita,sunteti niste jigodii.Demisia,nenorocitilor,fcsbisti imputiti.

  Reply
  1. 1.1

   Anonim

   Ce cunosti tu despre jocul numit fotbal, copilas ? Despre oameni nu te mai intreb, esti NUL !!!!

   Reply
 2. 2

  Tănase Victor

  Să fim mulțumiți cu rezultatele din acest an. Să acceptăm înfrângerea, face parte din joc, e diferență de valoare a lotului. La Pitești au condus cu 2-0, au avut și alte ocazii. Sa terminat 2-2,,cu multă șansă. Ieri sibienii au jucat la rezultat, au așteptat să-și termine benzina cavaleria ușoară a Argeșului, apoi au dominat partida. Au avut și ei multă șansă, niște schimbări făcute la timp, rezultat normal. Argeșul are probleme la meciurile de acasă, doar 4 victorii în 14 meciuri. Trebuie apreciata poziția în clasament prin investițiile făcute. Bine ca a venit Jean. Am avut în acest retur o banca tehnica stabilă, Baftă în play-aut, vor fi 9 partide tari, sper să termine Argeșul în primele10.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei