Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
miercuri, 19 mai 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .

ad
ad
OFICIAL! Masca NU MAI E OBLIGATORIE în exterior din data de 15 mai!    Din data de 15 mai: Fără mască în spațiile deschise neaglomerate.    Din data de 15 mai: Masca, obligatorie în piețe, târguri, mijloace de transport în comun, magazine, locuri aglomerate.    Din data de 15 mai: Se ridică restricţiile de circulaţie noaptea.    Din data de 15 mai: Magazinele revin la program normal.    Din data de 15 mai: Se stabilește programul restaurantentelor, cafenele în intervalul 05-24.00.    Din data de 15 mai: Activitățile sportive în aer liber vor fi posibile cu 25% din capacitate.    Din data de 15 mai: În ceea ce privește școlile se păstrează în continuare scenariul galben, verde. Este de așteptat ca majoritatea școlilor să intre imediat în scenariul verde, față în față.    Din data de 15 mai: Se pot organiza nunți, botezuri și mese festive cu participarea a maximum 70 de persoane – în exterior, sau cu participarea a maximum 50 de persoane în interior, dacă organizatorii garantează că toate persoanele sunt vaccinate, nu se mai impun astfel de restricții participanților.   
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

2 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  1
  1

  PSD Arges este intr-o criza de 30 ani ,nimic spectaculos nu se vede in acest oras , in timp ce alte orase fac un efort considerabil sa schimbe fata urbei,aici facem toalete ,vai de voi

  Reply
 2. 2

  Clevetici

  2
  1

  Da – mare chestie ca in vreme de pandemie hotelurile si restaurantele au de pierdut…

  In tarile cu economie bazata pe turism (Grecia, de exemplu) situatia e si mai grava si nu poate fi indreptata de catre guvern.

  Oftica PSD-ului cea mai mare este ca in timpul pandemiei Comisia Europeana a relaxat regulile privind deficitul bugetar (care ar fi trebuit sa fie de maxim 3% in vremuri normale), iar guvernarea de dreapta poate “tipari” bani (electronici) sau se poate imprumuta extern fara prea multe limite.
  Cu acesti bani de imprumut guvernarea de dreapta a facut cel mai destept lucru pe timp de criza economica:

  a demarat in forta constructia de autostrazi – asadar a dat de lucru unor firme de constructii care ar fi putut intra in faliment pe timp de criza, dar in acelasi timp pregateste infrastructura tarii pentru atragerea de investitori straini.

  Va mai aduceti aminte vremurile cu PSD la guvernare cand pentru inceperea constructiei unei autostrazi se pierdea timp cu licitatia, anuntarea castigatorului dupa 6 luni, contestatii, anuntarea castigatorului final dupa alte 6 luni, emiterea ordinului de incepere a lucrarilor dupa inca 8-10 luni, constructia efectiva urmata de faza “autostrada muzeu” – finalizata, dar nereceptionata etc. ?

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei