Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
marți, 11 mai 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .

ad
ad
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider
Purtarea măștii pe stradă este obligatorie în tot județul Argeș. Se instituie obligativitatea purtării măştii de protecţie în toate spaţiile publice din judeţ, atât la interior, cât și la exterior. Până acum, în Argeș masca era obligatorie pe stradă doar pentru grupuri mai mari de două persoane. Singurele excepții acceptate sunt pentru copiii mai mici de cinci ani.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

2 Comentarii:

 1. 1

  Rad2

  2
  2

  Lasă bre,ca mai bine va dam vouă pzd-stilor și pzd-istelor banii,sa va cacati in ei , da’in veceuri cu lift și ștaif !
  Suteti buni (bune)rău pe economie!

  Reply
 2. 2

  Anonim

  1
  2

  Ma intreb : oare cine mai casca gura la asemenea declaratii ? Nu sper decat ca in al 12 lea ceas , sa se trezeasca si Argesul din somnul cel de moarte si sa scape de dictatura pesedista care il sugruma de decenii intregi. Vedem la orizont A1 , expres Pitesti -Craiova , lucrurile incep sa se miste in jurul Pitesti-ului … poate invata si edilii orasului cum se face un dosar pentru accesare de fonduri europene … sunt comune si sate care acceseaza infinit mai multe fonduri decat Pitesti -ul …. este strigator la cer madame , sa livrezi asemenea reportaje … puneti mana pe treaba si nu mai asteptati doar sifon de bani publici ( ca stim cu totii cam care este antreprenoriatul din zona Argesului , la care face doamna referire …). Haideti mai bine sa mai vedem o multinationala de talia Renault ca vine in zona ….

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei