Om de afaceri acuzat de delapidare!

0Un tânăr din Costeşti, rudă cu Dan Stănescu, regele internaţional al romilor de pretutindeni, este acuzat de delapidare după ce a retras din contul firmei sale 575.000 lei, folosind documente fictive. Iniţial, în dosar a fost cercetat şi un executor judecătoresc, dar ancheta a dovedit că nu are legătură cu faptele.


„Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au finalizat cercetările într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de delapidare în formă continuată. Din cercetări s-a stabilit că în perioada 04.12.2015 – 03.02.2016, un bărbat de 27 de ani, din Costești, având calitatea de administrator al unei societăți comerciale, și-ar fi însușit în interes personal suma totală de aproximativ 575.000 de lei din conturile societății, folosindu-se de contracte de împrumut și dispoziții de încasare fictive, care atestau în mod necorespunzător că acesta ar fi împrumutat anterior societatea cu suma de 600.000 lei. Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Pitești, cu propunere de trimitere în judecată” a anunţat IPJ Argeş. Afaceristul este V.F.V, un tânăr, de 27 de ani , rudă cu Dan Stănescu, regele internaţional al romilor de pretutindeni, arestat preventiv în urmă cu o lună, într-un alt dosar.
Tânărul deţinea una dintre firmele care s-au judecat cu Consiliul Judeţean Argeş în scandalul în care romii au săpat șanțuri de-a lungul drumurilor județene din zona de sud, sau chiar în orașul Costești. A câştigat în instanţă suma de 575.000 lei. Ca să primească banii a apelat la un executor judecătoresc. După ce suma a fost virată în contul societăţii, V.F.V s-a dus şi l-a golit, luând întreaga sumă. Ca să justifice tranzacţiile acesta a încheiat contracte fictive, potrivit cărora el ar fi acordat împrumuturi societății cu diverse sume. Acum va fi nevoit să-i convingă pe judecători că este nevinovat, după ce pe procurori nu a reuşit, fiind trimis în judecată. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.