Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
miercuri, 19 mai 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .

ad
ad
OFICIAL! Masca NU MAI E OBLIGATORIE în exterior din data de 15 mai!    Din data de 15 mai: Fără mască în spațiile deschise neaglomerate.    Din data de 15 mai: Masca, obligatorie în piețe, târguri, mijloace de transport în comun, magazine, locuri aglomerate.    Din data de 15 mai: Se ridică restricţiile de circulaţie noaptea.    Din data de 15 mai: Magazinele revin la program normal.    Din data de 15 mai: Se stabilește programul restaurantentelor, cafenele în intervalul 05-24.00.    Din data de 15 mai: Activitățile sportive în aer liber vor fi posibile cu 25% din capacitate.    Din data de 15 mai: În ceea ce privește școlile se păstrează în continuare scenariul galben, verde. Este de așteptat ca majoritatea școlilor să intre imediat în scenariul verde, față în față.    Din data de 15 mai: Se pot organiza nunți, botezuri și mese festive cu participarea a maximum 70 de persoane – în exterior, sau cu participarea a maximum 50 de persoane în interior, dacă organizatorii garantează că toate persoanele sunt vaccinate, nu se mai impun astfel de restricții participanților.   
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

3 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  3
  4

  Nu cred că editorialistul este sincer preocupat de situația domnului Miutescu sau de cea a PNL.
  Eu nu înțeleg însă lupta continuă a domnului Smeoreanu cu vestul. Poate dânsul dorește o alianță cu Rusia?
  În istoria modernă Franța a fost prietena tradițională a României. A sprijinit Marea unire și prin geografi francezi s-au trasat noile granițe. Fără sprijinul ei, România de astăzi ar fi fost greu de închipuit.
  Din Germania se trage familia regală a României, cu un rol important în modernizarea țării noastre și conectarea ei la valorile europene.
  Oare nu ne mai amintim istoria recentă a țării noastre, cu “influența” sovietică și comunismul, și negăm relații, alianțe cu țări importante ale spatiului civilizational căruia îi aparținem de fapt?

  Reply
  1. 1.1

   tony

   2
   4

   Normal, editorialistul este procupat de psd, astia sunt preferatii lui, astept sa scrie si despre realizarile psdu lui de la asa zisa revolutie incoace. Multe in domeniul averilor facute peste noapte.

   Reply
 2. 2

  Anonim

  1
  3

  despre rezultatle electorale mediocre ale lui Miutescu din ultimile 3 campanii nu vorbeste nimic ziaristul? probabil vrea in continuare ca PNL Arges sa inchida plutonul codas in continuare….de facut o analiza a campaniilor trecute si isi va da raspunsul singur ziaristul ca nu are dreptate si a scris un articol platit pentru actuale conducere PNL Arges.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei