„Am mizat pe viteza atacanţilor”

0După înfrângerea de la Craiova, antrenorul Alexandru Pelici a vorbit despre ocaziile mari, în special cea a lui Blănaru, despre care crede că a fost un moment psihologic. Acesta a descris mai mult ca niciodată modul în care a gândit jocul și cum spera să surprindă adversarul.


”Am avut oportunități să închidem meciul imediat după pauză, chiar și în prima repriză am mai avut o ocazie mare pe același traseu, cu minge în spatele liniilor de fund. Știam că o să facă pasul în față și o să vină cu fundașii centrali sus. Mizam pe viteza celor doi atacanți ai noștri și pe forța de pătrundere a lui Blană.
Lucru ce s-a și întâmplat. Am reușit să marcăm repede, am făcut un joc bun, un presing de întâmpinare bun.
Nu au avut foarte multe situații, iar pe o contră, din nou, în prima repriză, Blănaru putea să scape din nou, dacă își făcea preluarea în fața fundașului probabil ar fi avut șanse mai mari.
Apoi, în repriza a doua, cum a început jocul, am avut acea ocazie monumentală, în raport de unu la unu cu portarul și cred că acolo a fost un moment psihologic. Probabil dacă am fi făcut 2-0, soarta meciului probabil că ar fi fost alta. Nu știu dacă am fi câștigat, pentru că, așa cum am tot spus de atâtea ori, Craiova este o echipă bună, cu jucători valoroși, cu o valoare individuală mare. Au reușit după aceea să întoarcă, am luat trei goluri foarte repede, cred că în zece minute, și până ne-am trezit din pumni era destul de târziu, din păcate.
Am reușit să revenim, ne-am aruncat în atac și ultimul nici nu mai contează. Așa cum am făcut-o și la jocurile cu final fericit pentru noi, și astăzi nu pot decât să încerc să fiu echilibrat, să fim echilibrați cu toții. Așa cum nu am făcut sărbătoare la victorii și la meciurile în care am luat puncte, așa nu o să facem înmormântare acum. Ne dorim să mergem în continuare”


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.