Parcarea masinilor în Piața Vasile Milea, interzisă!

4

De luni, va fi aplicată o hotărâre a Consiliului Local Pitești prin care este interzisă parcarea de mașini pe zona pietonală din Piața Vasile Milea! Vor fi ridicate balizele și cei care nu vor respecta decizia vor fi amendați. M.S. 

 

 

Primăria Pitești, prin Administrația Domeniului Public, va ridica săptămâna viitoare balizele care împrejmuiesc parcarea de pe zona pietonală din Piața Vasile Milea.

Astfel, conform HCL 90 din 23 martie 2021, care completează HCL 60 din 28.01.2016, parcarea autovehiculelor pe pavimentul din Piața Vasile Milea și din zona blocului Mobilux este interzisă și sancționată contravențional!

Se redă circulației pietonale zona mai sus menționată, Poliția Locală urmând să ducă la îndeplinire dispozițiile HCL, începând cu data de 17 mai a anului curent.

4 COMENTARII

 1. Si circulatia bicicletelor/trotinetelor electrice a fost interzisa intre Teatru si Piata Milea tot printr-o Hotarare a CL Pitesti, si ??? Trec biciclistii si trotinetistii in mare viteza de-ti muta freza pe partea cealalta si ???? Cine nu-si face datoria ???? Cine trebuie sa aplice legea ??? Stie cineva sa dea un raspuns ?

 2. Dupa 30 de ani, parafrazand un roman de Alexandre Dumas, le-a venit mintea la cap consilierilor si au dat in sfarsit HCL care va produce mare ‘deranj’ la C.J. Arges.

  Cum de a fost posibil ca in tot acest timp parcarea aceea sa se largeasca an de an prin simpla impingere a balizelor pe spatiul pietonal?

  A fost posibil pentru ca la Primaria Pitesti majoritatea CL era PSD, primar tot de la PSD, iar la CJ Arges acelasi PSD facea jocurile.
  Corb la corb nu-si scoate ochii!

  Dar acum la primarie avem CL majoritar de dreapta si pac – le-a tras-o-n freza lui Manzana si alor sai!

  • In toate parcarile, Primaria Pitesti a pus taxatoare. La Finante, la Politie, In fata la CJ… Singura parcare unde nu sunt, este cea de la primarie….. Adica ei pot sa parcheza fara sa plateasca. Si cu tragerea-n freza… nu ramane dator Manzana. Toti salariatii Prefecturii nu vor mai parca la CJ, ca de Prefectura apartine celor de la PNL si USR. Multa rautate pe lumea asta….

   • Cred ca esti constient ca fara taxatoare parcarile din centru ar fi pline de masini care „prind” un loc la orele 7 – 8 dimineata si nu il mai elibereaza pana la ora 15… (aici vorbind de bugetari),
    dar pe la orele 9 apar si „corporatistii” sa ocupe locuri in parcari si nu le mai elibereaza pana la 18.

    De fapt si cu taxa si fara taxa la Finante sunt masini parcate „zi-lumina”, dar nu stiu in ce regim. Stiu asta pentru ca am lucrat intr-o cladire de birouri de la baza dealului de langa Finante.

    Prin alte tari, de farmec pline (exemplu: Elvetia), parcarea este permisa maxim 1 sau 2 ore, pentru a da o sansa si altora sa parcheze. Cel mult poti sa iti iei masina de pe locul platit si sa o muti pe alt loc, daca gasesti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.