Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8639-Miercuri, 29 noiembrie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA
Subiectele zilei

Articole »»» »»» »»»

4 Comentarii:

  1. 1

    CVititor

    Si circulatia bicicletelor/trotinetelor electrice a fost interzisa intre Teatru si Piata Milea tot printr-o Hotarare a CL Pitesti, si ??? Trec biciclistii si trotinetistii in mare viteza de-ti muta freza pe partea cealalta si ???? Cine nu-si face datoria ???? Cine trebuie sa aplice legea ??? Stie cineva sa dea un raspuns ?

    Reply
  2. 2

    Clevetici

    Dupa 30 de ani, parafrazand un roman de Alexandre Dumas, le-a venit mintea la cap consilierilor si au dat in sfarsit HCL care va produce mare ‘deranj’ la C.J. Arges.

    Cum de a fost posibil ca in tot acest timp parcarea aceea sa se largeasca an de an prin simpla impingere a balizelor pe spatiul pietonal?

    A fost posibil pentru ca la Primaria Pitesti majoritatea CL era PSD, primar tot de la PSD, iar la CJ Arges acelasi PSD facea jocurile.
    Corb la corb nu-si scoate ochii!

    Dar acum la primarie avem CL majoritar de dreapta si pac – le-a tras-o-n freza lui Manzana si alor sai!

    Reply
    1. 2.1

      Rdanai

      In toate parcarile, Primaria Pitesti a pus taxatoare. La Finante, la Politie, In fata la CJ… Singura parcare unde nu sunt, este cea de la primarie….. Adica ei pot sa parcheza fara sa plateasca. Si cu tragerea-n freza… nu ramane dator Manzana. Toti salariatii Prefecturii nu vor mai parca la CJ, ca de Prefectura apartine celor de la PNL si USR. Multa rautate pe lumea asta….

      Reply
      1. 2.1.1

        Clevetici

        Cred ca esti constient ca fara taxatoare parcarile din centru ar fi pline de masini care „prind” un loc la orele 7 – 8 dimineata si nu il mai elibereaza pana la ora 15… (aici vorbind de bugetari),
        dar pe la orele 9 apar si „corporatistii” sa ocupe locuri in parcari si nu le mai elibereaza pana la 18.

        De fapt si cu taxa si fara taxa la Finante sunt masini parcate „zi-lumina”, dar nu stiu in ce regim. Stiu asta pentru ca am lucrat intr-o cladire de birouri de la baza dealului de langa Finante.

        Prin alte tari, de farmec pline (exemplu: Elvetia), parcarea este permisa maxim 1 sau 2 ore, pentru a da o sansa si altora sa parcheze. Cel mult poti sa iti iei masina de pe locul platit si sa o muti pe alt loc, daca gasesti.

        Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .