Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
joi, 17 iunie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .

ad
ad
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Spaţiu publicitar

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

2 Comentarii:

 1. 1

  gigel ionascu

  La Rociu se perpetuează hotia si incompetenta. Fostul primar aurica balasoiu si-a asfaltat drumul dintre satul unde locuiește si satul unde se făcea ca muncește, adică, drumul dintre Rociu si Șerbănești. A mai asfaltat drumul comunal dintre Rociu si pădurea Rociu, drum care se infunda la capătul pădurii si care nu deservește decât stana de oi a domnului aurica Bălășoiu. In schimb, nu a asfaltat drumul de la intrarea dinspre Oarja si pana la prima intersecție plus alte străzi din sat. In satele gliganul de sus si de jos ,aceeași situație, a asfaltat doar porțiunea unde își desfășoară activitatea agricola afaceristul popa sever, un concurent in afaceri agricole al domnului aurica. A dărâmat școala primara din Rociu, nu exista farmacie in satele menționate..,la Șerbănești găsim raiul pe pământ, asta vrea sa facă si fiul domnului aurica Bălășoiu? Ar trebui sa vadă cei abilitați cate terenuri are domnul aurica si cu ce bani le-a obținut?

  Reply
 2. 2

  GIGI

  Asa este in Monarhie succesiunea la tron ,vai de alegatorii din Rociu daca …….

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei