Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
joi, 17 iunie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .

ad
ad
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Spaţiu publicitar

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

1 Comentariu:

  1. 1

    Tepes/vodka

    Cu … ceva ani in urma, unii de la “protectia consumatorilor” cam asa ziceau, cand erau “deranjati” : // mai intai, stati de vorba cu cei pe care-i reclamati ! // .
    Cu… si mai multi ani in urma, altii si mai “distepti” de pe la “garda de mediu” : cand faceai o sesizare de bun simt / ei nesimtitii de la “garda de mediu” te tufleau de nu te vedeai … ca-ti sarea in ajutor impricinatu’ ! H’aiasta se-ntampla pe cand se “macina Rolastul ” si mut praf facea in jur. Cinste, directorului Rolast, care m-a ajutat ! Cat despre hoasca imputita de la “garda de mediu”, ce-as mai putea sa zic ; in hau, cu micimanu-mputit ?!

    Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei