Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8639-Miercuri, 29 noiembrie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA
Subiectele zilei

Articole »»» »»» »»»

26 Comentarii:

  1. 1

    Coco

    Am aflat, in cele din urma, cu ce poti cumpara slugarnicia unui ziarist: cu o tuica si o ciorba de burta In cazul lui Smeo, ziarist cu state vechi, probabil setarea e pe „repetition”…..
    Despre schimbarea lui Miutescu nu m-as pronunta, cred totusi ca rezultatele de la alegeri ar justifica acest lucru. Si pentru ca au fost adusi in discutie, cum ar fi aratat Pitestiul cu un primar ca Boc sau Bolojan!
    Chit ca ramanea Smeoreanu fara tuiculita….

    1. 1.1

      Anonim

      Și, mai mult, cu contracte.

    2. 1.2

      Aloe Vera

      Super, „Coco” ; m-ai scutit „botonari” la tastatura !

      1. 1.2.1

        Anonim

        În ce limbă vorbești, Aloe Vera?

    3. 1.3

      Uliu

      Bocu’ este atât de prost încât îi dădea tac-su cu oul roșu în scăfârlie și, fiind foarte mic, îl bătea cu cureaua de la ceas. Să nu aud de foștii sevitori ai căzăturii alcoolice! (cum e și papagalul Coco). Municipiul Pitești ar fi arătat mult mai rău sub conducerea c.a.p.- istului fără sânge în instalație, care susține un câțulache tembel la conducerea P.N.L. Nu, Brătienii nu se mai răsucesc în mormânt, au dispărut demult, neputincioși, în neant de scârba epigonilor.

      1. 1.3.1

        Clevetici

        Bocu’ ala ‘prost’ despre care vorbesti conduce un oras care are:
        – Cluj Arena si festivalul Untold aferent (noi avem festival de muzica populara Fii Argesului sau cam asa ceva, in Piata Rosie, cand nu e pandemie)
        – studiu de fezabilitate la metrou (a doua retea de metrou din Romania)
        – centura Apa Hida – Valcele (care taie niste dealuri) (noi NU avem centura Pitesti Vest)
        – firme IT cat cuprinde, cu salarii apropiate de Bucuresti
        etc.

        La noi avem PLANURI de pe vremea lui Pendiuc pentru proiecte precum:
        – pod nou peste Arges intre Maracineni si Pitesti
        – pasaj suprateran Calea Craiovei – Targu din Vale
        – pasaj Calea Bascovului – Nicolae Balcescu
        – pasaj peste calea ferata la bariera Prundu (str. Lanariei)

        Sa mai adaugam ca:
        – 90% din trotuarele Pitestiului sunt de 1m latime,
        – se construiesc blocuri intre blocuri vechi sau pe dealuri (vezi blocul la care se lucreaza acum pe Str. Smeurei aproape de curba de la Pompieri => cum crezi ca vor iesi masinile din parcarea lui direct in curba)
        – s-au construit vile in Padurea Trivale, unele din ele fara sisteme de canalizare (deverseaza in natura)

        1. 1.3.1.1

          Anonim

          Chiar centura Apa Hida (Hâda)…de unde ai scos-o, nene? Ce firme I.T., Boculete folosește abacu’, Untold-ul alogen este zero față de folclorul nostru, c.f.r.-ul unguresc este o rușine, fură cu arbitrii ca în codru etc.

  2. 2

    Coco

    Au disparut in ceata (nu spun ca cine) VC-ititor, Pempers si a aparut acest Uliu (cu accentul pe primul U), clona celor doi! Tot un rebut!
    Sa nu poti sa recunosti diferentele dintre Cluj si Pitesti, arata micimea acestui individ. Convingerea mea este ca omul nici nu citeste editorialul (nu c-ar pierde cine stie ce), el este setat doar pe comentatorii care nu-i impartasesc opiniile ziaristului.
    Sa fie sanatos, macar la trup!

    1. 2.1

      Boni

      Totuși, să nu comparăm mere cu pere…Clujul și trecutul lui sunt una, Piteștiul, alta, joacă în categorii diferite.

    2. 2.2

      CVititor

      Daca tăceai, filosof rămâneai ! De ce nu-ti vezi tu de comentariile tale bah, coco-shatule ? De ce bagi mereu batu’ prin gard si incerci sa ma provoci mah, avortonule ? Ati ramas o adunatura de 4-5 barzauni care latrati si incercati sa discreditati comentariile lui Smeoreanu. E treaba voastra, pacat ca si Clevetici participa activ dar fara a se amesteca cu sleahta voastra de jegosi. Macar scrie mereu comentarii serioase, la obiect, documentate, nu ca voi.Ti-am mai spus si ti-o repet pui de naparca : esti mai urat decat foamea si mai rău decat tifosul ! Vaccinat peste rand – poate un om a suferit imens din cauza ta – un buticar prapadit, un putregai uman ce se crede mare erudit încearcă sa ma provoace. Tu trebuie sa intelegi, in dobitocia ta, ca noi nu avem cum sa ne comparam niciodata, asa cum nu poti compara « Floarea Pastelui » cu « Basina Porcului ». Asa ca, grohaie mai departe si comenteaza ce vrei tu dar ignora-ma pe mine, ca si cum n-as fi existat !
      PS același lucru rămâne valabil si pentru cei 2-3 anonimi simandicoși, țâfnoși si libidinoși.

      1. 2.2.1

        Coco

        Ai dreptate, nu putem fi comparati! Inca o data, sa fii sanatos, macar la trup!

        1. 2.2.1.1
      2. 2.2.3

        Anonim

        Limbajul te discreditează, CVititorule, mai mult decât lipsa ideilor. În loc să spui și tu ceva, insulți și înjuri. Măcar dacă ai primi vreo simbrie, rolul și „prestația” ta ar avea vreun sens. Nu ai respect față de nimic, nici măcar față de tine.

        1. 2.2.3.1

          CVititor

          Se pare ca nu ai citit pana la capăt comentariul meu precedent.
          Oricum, îți mulțumesc pentru sfaturi si „aprecieri” Ca fapt divers ar trebui sa știi ca pana la aceasta vârstă – așa, in lipsa de respect cum spui tu – am evoluat mereu ascendent in viată si societate, un lipsita de „anonimi” dar in care a fost mereu prezenta normalitatea. Vocabularul licențios pe care il utilizez uneori este adresat celor care îl merita.
          Si cu asta sper sa închei ultimul meu comentariu la aceasta rubrica.

          1. 2.2.3.1.1

            Anonim

            Îmi scuzi intrebarea, puteai să evoluezi și descendent?

          2. 2.2.3.1.2

            Anonim

            A evolua: pozitiv /negativ, ,repede/lent , ascendent/descendent (pe un trend)..etc.

          3. 2.2.3.1.3

            Anonim

            Tu ai vrea să evoluezi descendent „în viață și societate”?

          4. 2.2.3.1.4

            Anonim

            N-as vrea dar, sunt atâtea cazuri in care se întâmpla acest lucru. Mai ales când cineva ajunge – poate nemeritat- foarte sus, si de acolo se inscrie pe o traiectorie descendenta.

          5. 2.2.3.1.5

            Anonim

            Nu cred că ai înțeles nici acum. Sensul unei expresii este determinat de contextul în care este plasată: CVititor spune că „am evoluat mereu ascendent in viată si societate”. Crezi că i-a trecut măcar prin gând să spună altceva decât ce a spus? Că a „evoluat descendent”, cum sugerezi că s-ar putea…

          6. 2.2.3.1.6

            Anonim

            Inutil sa continui controversa cu tine. Din beție te mai trezești… Si-apoi n-ai de unde sa știi tu ce a intenționat sa spună pe fond utilizatorul formulei „am evoluat mereu ascendent in viată si societate” Sa-i fie de bine si ție la fel !

          7. 2.2.3.1.7

            Anonim

            Dacă tu, într-o discuție între anonimi așa ca noi te enervezi și-ți iei jucăriile și pleci (dar nu înainte de arunca și o aluzie la trezire), ce să mai zic. Tu știi/înțelegi ce a vrut „să spună pe fond utilizatorul” expresiei? Comunicarea și schimbul de idei ar trebui să ne îmbogățească pe fiecare. Dacă avem răbdare, educația și politețea necesară unei comunicări cu semenii, chiar și anonimi.

      3. 2.2.4

        Clevetici

        Multumesc de aprecierile pozitive, @CVititor.

        Pentru lamuriri:

        1) Sunt programator, beneficiar al scutirii de impozitul pe salariu legiferata de guvernarea Adrian Nastase si pastrata de toate guvernarile ulterioare.
        Conform INS salariul mediu NET in industria IT este de peste 8.000 lei:
        https://insse.ro/cms/ro/tags/comunicat-castig-salarial
        Asta explica orientarea mea politica de dreapta.
        2) Am absolvit Automatica (Politehnica) si unul dintre profesorii de acolo ne-a invatat cum sa luam notite de curs folosind tehnici de tehnoredactare (asezare a textului in pagina) ca sa poata fi citit si invatat mai usor.
        Felul in care structurez comentariile mele (aliniate, liniute sau numere la inceputul fiecarei idei dintr-o inlantuire logica, un rand pauza intre doua parti distincte ale comentariului etc.) este rezultatul acestei educatii de care am avut parte.
        Compara redactarea comentariul tau, scris aproape fara nici un aliniat, cu ce scriu eu de obicei.
        3) Scriu pentru mine, din placerea de a da replica d-lui Smeoreanu atunci cand am ceva de replicat, dar nu sunt aliat cu nici un alt comentator. Pentru sustinerea ideatica a comentariilor mele ma folosesc de autoeducatia pe care mi-am facut-o in decursul anilor, de obicei de pe internet, dar si din carti in format tiparit.
        In afara formatiei de programator, sunt pasionat si stiutor peste medie de:
        istorie, lingvistica, limbi straine, constructii si infrastructura.

        Nu sunt modest.

  3. 3

    Clevetici

    Pentru comentariul lui @Anonim de la 1.3.1.1. :
    Un articol (si comentarii!) despre firmele IT din CLuj, 2020:

    https://varzaalacluj.ro/2020/02/23/cluj-napoca-orasul-it-cele-mai-importante-companii-de-software/

    Articolul l-am gasit destul de usor cu o cautare „firme IT Cluj” pe Google.

    Am vazut si eu live („pe viu”) cateva spectacole cu muzica populara pe scena amplasata in Piata V. Milea si am retinut, ca impresii negative:
    – sonorizare PROASTA, practic se auzea ca un casefofon pus intr-un butoi. Versurile se puteau intelege daca stateai la maxim 10-20 de metri de scena.
    Bietii artisti, in principal elevi din comune argesene, primeau o punga inscriptionata cu emblema CJ Arges continand diverse cadouri, probabil un stimulent ca sa mai vina si alta data.
    La fel era la concerte de muzica usoara unde cantau artisti romani (nu am vazut straini niciodata):
    sonorizarea proasta distrugea orice urma de calitate a spectacolului, iar spectatorii mai mult se plimbau prin piata decat sa stea sa urmareasca evenimentul.

    Ma rog, probabil ca unii au vazut folclor autentic romanesc, valori locale de talia celor internationale si alte aspecte culturale pe care eu nu le-am perceput.

    Nu stiu cum de am ajuns sa comparam Pitestiul cu Clujul, de parca nu am sti dinainte care e mai evoluat,
    de parca nu am sti diverentele istorice de cultura si civilizatie dintre regateni si ardeleni.

    Doar asa, ca aspect de luat in seama, mentionez ca am vizitat Clujul prin 2018 si am ramas impresionat de respectarea regulilor de circulatie:
    – la semafoarele de pe un anumit bulevard cu 3 benzi erau marcaje de mers la dreapta pe banda 1 si mers inainte pe benzile 2 si 3.
    Ei bine, masinile oprite la semafor NU ocupau banda 1 asteptand sa porneasca pe directia „inainte” din „pole position” ca Airton Sena

    Sa comparam cu situatia de la semaforul de pe Str. Smeurei intersectie cu Bd. Armand Calinescu pe sensul de coborare din Trivale:
    – primaria a latit strada la 4 benzi in dreptul Bisericii din Gura Trivaii, cu banda 1 (cea mai din dreapta) marcata pentru directia de mers „la dreapta”
    Mereu se gasesc „dăștepți” care coboara Str. Smeurei pe banda 1 (de langa trotuar) care este mai libera si se opresc la semafor tot pe banda 1, urmand ca sa demareze in tromba pe directia „inainte” in cei cativa metri pana la urmatorul semafor.

  4. 4

    Boni

    Îmi pare rău, însă ,,a evolua” presupune (doar) înaintare, dezvoltare, perfecționare etc.
    Dar ca să nu se supere nimeni, putem spune că în sintagma ,,am evoluat mereu ascendent” este vorba de un pleonasm ,,de întărire” utilizat pentru a accentua ideea.

  5. 5

    Zoil

    ” Mă tem că liberalii îl vor da jos pe Adrian Miuțescu. De ce ? fiindcă pot” . De … ceea ce te temi, nu scapi ! Oricum, locul lui Adrian Miuțescu nu era prin PNL ; locul lui a fost, este si va fi in … defunctul PNT .

Comments are closed.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
quixproc.com deneme bonusu veren siteler
rinabet giriş
venüsbet
hilarionbet
rinabet
casino siteleri
deneme bonusu veren siteler
deneme bonusu veren siteler
istanbul escort
porno
esenyurt escort
antalya escort
escort antalya
gebze escort kurtköy escort maltepe escort
rokettube
betticket
deneme bonusu veren siteler
casino siteleri
deneme bonusu veren siteler
bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler
casibom
deneme bonusu veren siteler
deneme bonusu veren siteler
beylikduzu escort
Deneme bonusu veren siteler
Z-Library single login
deneme bonusu veren siteler
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .