Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
vineri, 18 iunie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .

ad
ad
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Spaţiu publicitar

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

2 Comentarii:

 1. 1

  abc

  Stimati ziaristi, mai puneti mana si voi mana pe dictionar din cand in cand. Daca pompierii sau politistii folosesc precum imbecilii tot felul de termeni gresiti nu inseamna ca voi trebuie sa adoptati acelasi limbaj prostesc. Cititi titlul acestui articol si apoi vedeti in dex ce inseamna “incarcerat”. Cand am citit titlul am crezut, evident, ca soferii au fost arestati. Una este sa fii incarcerat si alta sa fii blocat in masina tamponata.

  Reply
 2. 2

  Ionut

  ,,A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând ca în urma cercetărilor se se stabilească de A VIRAT şoferul Opelului.,,Ziaristi facuti la apelul de seara,sau redactor…Verificati ortografia si exprimarea de 10 ori inainte sa publicati ceva.Va faceti de ras,e tot mai des in ultimul timp !

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei