Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
joi, 17 iunie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .

ad
ad
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Spaţiu publicitar

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

2 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  Numai vorbe in vant !!! Craiva -Pitesti !! Pitesti -SIBIU !!! Pitesti – BRASOV !!!!! Poate in secolul XXX !!! Avioane ! si nu mai avem nevoie de drumuri si minciuni !!Mai minte omul ,dar mai bea si apa !

  Reply
 2. 2

  Clevetici

  2
  2

  De 30 de ani primaria Pitesti NU construieste pasajul peste bariera Prundu sub pretextul ca acea cale ferata este administrata de Min. Transporturilor.

  Dar la Rm. Valcea s-a putut face un pasaj peste calea ferata care traverseaza orasul.

  Acum primaria vrea sa spuna ca nu a gasit 5 milioane de euro in toti acesti ani pentru a face noul pod peste Arges (aflat in stadiu de proiect – desene cu carioca – de pe vremea lui Pendiuc).

  Nici pentru pasajul Podul Viilor nu a avut bani primaria – s-a facut cu fonduri europene.

  Dar primaria pe ce toaca bugetul?
  Printre altele – pe partea de “functionare” a administratiei locale, adica salarii pentru toti bugetarii din subordinea ei.
  S-ar putea reduce aparatul bugetar?
  Fostul primar Bolojan de la Oradea a demonstrat ca se poate.
  Mai sunt si subventii la termoficare si la transport in comun si asa primaria sta mereu la pomana guvernului, UE, CNAIR etc.
  Si pentru asta face “lobby” – adica trafic de influenta.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei