Lucrări încetinite de COVID și plecatul afară, la drumul Pitești – Craiova

0Lucrările au devenit anevoioase pe Drumul Expres dintre Pitești și Craiova. Astfel, Asociaţia Pro Infrastructură susţine că lucrările pe tronsonul 1, între Craiova şi Balş, se desfăşoară mult prea lent, iar în ritmul acesta nu vor putea fi finalizate în 2023, atunci când a anunțat constructorul.


Reprezentanții Asociației au realizat chiar și un filmuleț cu tronsonul 1 al drumului Expres din Dolj, porțiunea dintre Craiova și Balș, aceștia mergând cu drona pe traseul șoselei, iar în unele porțiuni se vede că încă mai există culturi agricole. Citat de digi24.ro, Ionuţ Ciurea- preşedintele Asociaţia Pro Infractructura a declarant: “Încă nu are terenul liber. Dar cele mai multe probleme birocratice sunt rezolvate astfel încât s-a emis și autorizația de construire, iar în acest moment constructorul are aproape cale liberă ca să construiască nestingherit drumul. Din păcate, nu ne așteptăm să se mobilizeze imediat, adică în următoarea perioadă, foarte puternic pentru că are în continuare probleme financiare. Iar aceste probleme financiare sunt de ani de zile. Nu sunt de ieri, de azi”.

Spaţiu publicitar


358 miliarde
Tronsonul 1 Craiova-Balș se întinde pe 17 km, iar valoarea totala a lucrării este de 358 de milioane de lei. Este unul dintre cele 4 tronsoane din Drumul Expres ce ar trebui să fie finalizat în 2023. Reprezentanţii firmei care fac lucrări pe acest tronson au refuzat să comenteze, dar la ultima vizită a lui Ludovic Orban la Craiova, au spus că lucrările merg greu din două motive: pentru că mulți muncitorii au plecat să lucreze în străinătate şi pentru că, în timpul pandemiei, mulţi angajați au fost confirmaţi cu covid. S.M.


Spaţiu publicitar

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.