Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
|  Ştiri din Argeş
duminică, 25 iulie 2021

Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către curier.ro doar în limita a 150 de semne, cu citarea sursei. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii menţionaţi aici.
ad
ad
Advertoriale & publicitate

Clasele de vară pentru copii

Așa cum ne-a obișnuit de cîțiva ani, Fundaţia Aid for Piteşti organizează în luna iulie, gratuit, o activitate educaţională sub genericul Clasele de vară pentru copii. În acest an, perioada de desfăşurare a cursurilor este 2,3,4 august (luni - miercuri), între orele 10 şi 12. Sînt aşteptaţi copii cu vîrste cuprinse între 3 şi 18 ani.

În cadrul celor două ore zilnice se vor organiza activități pe grupe de vîrste, susținute de profesori români, cu o bogată experiență didactică. Activitățile constau în interpretarea de cîntece pentru copii în limbile engleză și română, povestiri biblice, lucru manual (activități de colorat și decupat), discuții pe teme biblice, conversații în limba engleză și română.

Dacă doresc, părinţii sînt invitaţi să-şi însoţească copiii în incinta fundaţiei. Aici pot aştepta într-o sală pînă se termină cursurile, pot asista la ore pentru a vedea ce li se predă copiilor sau pot participa la un studiu biblic de grup. După cum am menţionat, intrarea este liberă, iar în pauze se vor servi gustări şi răcoritoare.

La sediul fundației, pe parcursul anului, se organizează activități și programe pentru copii și tineri. Astfel, în fiecare duminică, între orele 10-12, se face studiu biblic, cu lecții pentru copii și lucru manual. În fiecare vineri, din toamnă, între orele 18-23, au loc întîlniri adresate tinerilor cu vîrste cuprinse între 12 și 40 ani, la care se organizează studii și concursuri pe teme biblice, vizionări de filme.

În timpul verii se organizează o tabără gratuită pentru copii, cu vîrste între 12 și 18 ani.

Ocazional, se organizeză excursii, plimbări, picnicuri.

Detalii se pot obţine la tel. 0744 385 825 sau la sediul Fundaţiei Aid for Piteşti, de pe str. Armand Călinescu nr. 16, în vecinătatea Colegiului Brătianu.

!!! Se vor respecta regulile sanitare . Vom avea măști disponibile. Sălile vor fi curate, aerisite, dezinfectate.

Articole »»» »»» »»»

Comentează »»» »»» »»»

6 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  2
  1

  Un asemenea ,,animal ,,care a avut tupeul și nesimțirea să mai ceară bani pe care iar fii meritat și alți oameni și care după contributivitate ar fii meritat 5000 de lei ,practic acaparând banii altor pensionari de bună credință și care au adus plus valoare ,n-ar trebuii să mai existe în Romania .
  Este incredibil !
  Rezultatul :milioane de români plecați în afară și vor mai pleca!

  Reply
  1. 1.1

   Boni

   1
   1

   Nea’ Cutare, pensia nu trebuie să fie mare ci lungă!
   Ce a câștigat omul ăsta?, băiatul mort, el singur, zero barat! L-am văzut acum 15-20 de ani la arhiva Tribunalului, cu o mapă de vinilin, tip contabil de C.A.P., șleampăt, mizer, cerea un dosar, făcea pe avocatul…deși avea cea mai mare pensie din țară și atunci.
   Totuși, despre morți, numai de bine! Să-i fie țărâna ușoară!

   Reply
  2. 1.2

   Anonim

   De ce nu-ți dai numele.

   Reply
 2. 2

  tot eu

  Manca si el o paine…..

  Reply
 3. 3

  Agarici

  1
  1

  Un dinozaur comunist care a supravietuit si revolutiei si a iesit cu cea mai mare pensie din tara.
  Bine ca nu a fost si cea mai lunga pensie, caci omora bugetul CASS.

  Si pentru ce merite deosebite a primit pensie speciala el si cei ca el?

  Jules Verne ar fi putut scrie un roman
  “Pensionar la 40 de ani”
  daca ar fi stiut ce legi vor fi votate in Romania.

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   1
   2

   Dumnezeu sa/l odihneasca, condoleante familiei ! Sper sa nu ia dupa dumnealui si pe cei care au votat asemenea legi aberante, permisive acordarii unor pensii uriase, in detrimentul celor care au platiti zeci de ani contributivitatea.
   Nu omul a fost de vina, garantat, cine a putut a profitat din plin de pe urma acestor legi. Cati ca el!
   Oare ce partid era la putere atunci ? Si de ce nu se face nimic ?

   Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republici nr. 1 A, © 2021 România. All rights reserved.Curierul Zilei