Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Anul XXVIII Nr. 8296-Joi, 30 iunie 2022
Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .
Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto şi/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către curier.ro doar în limita a 150 de semne, cu citarea sursei. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii menţionaţi aici.
ad
ad

Articole »»» »»» »»»

6 Comentarii:

 1. 1

  Boni

  Nici nu ai ce să comentezi la asemenea acte și fapte. D’aia unii și tac, adânc.
  Datoria României a ajuns la 49,9% din PIB iar Câțulică și Isărică se joacă, dar cu focul.
  Proiectul de reorganizare a M.F., refuzat de Câțu de șase ori, nu de patru, cuprindea și reînființarea Direcției Juridice a ministerului, desființată chiar de către acesta din motive de….pădure (în două sensuri).
  Ne-a procopsit Măgădanul cu cel mai tare (de cap, ca și el, dar le merge mintea la prostii) premier din istoria României.
  Circulă pe net că forestierul Vasilică reușit la treaptă fără loc (nota 4) a trecut la o prefesionala mutată inexplicabil la un liciu, a terminat o facultate cu două eșecuri la intrare, dar a urmat și niște înalte (și foarte scumpe) ,,studii” americane. Asta să fie explicația comportamentului său aberant?

  Reply
 2. 2

  Anonim

  „Se speculează că atunci când era directorul lui Mișu Gorghiu…”;
  „Cozmin Gușă crede că avem un cuplu de asasini economici…”;
  „se pare că aseară aceștia l-ar fi convins pe Klaus Iohannis să-l remanieze pe Nazare…” ;
  „acest accept al remanierii, sub această motivație reală, ridică două semne de întrebare: fie este fraierit de către tripleta Cîțu-Isar-Gorghiu… , fie este bine informat despre… ;
  „Liliana Murguleț, ar fi înscris elevi de liceu în partid pentru a vota la alegerile din PNL…” ;
  “E clar că nu putem exclude ideea că aici a fost o punere la cale… „;
  „cât de curând am putea avea un fel de proba verității, pentru că se aude ceva în legătură cu demiterea șefei de la Finanțele Publice… ” ;

  Domnule Smeoreanu, în enumerarea de mai sus nu am inclus îndoielile și rezervele, firești oricărui om, pe care le-ați fi avut în scrierea acestui editorial.
  Ce pot remarca însă în scrierea editorialelor dv. este folosirea citarilor generoase din alții și utilizarea din abundență a speculațiilor („se speculează…), a ceea ce cred alții (” Dl. Gușă crede…), a părerilor și posibilităților („se pare…”), semnelor de întrebare („ridică două semne de întrebare…”), presupunerilor („e clar că nu putem exclude…”, „am putea avea…” ), zvonurilor, etc. Toate acestea, în detrimentul unei anchete jurnalistice corecte, al unei argumentări solide a ideilor susținute, al unei deontologii profesionale acceptabile.
  Părerologia nu salvează România.

  Reply
  1. 2.1

   Anonim

   Omul este amabil dar și circumspect, la mintea odihnită a unora, se poate trezi cu procese, deși multe probe, prezentate cu ,,se pare”, sunt irefutabile (sic!).

   Reply
   1. 2.1.1

    Anonim

    Dacă folosește dovezi și argumente solide la scrierea editorialelor sale, de ce s-ar teme de procese? Dar cu „se pare…”, „se speculează…”, „se crede…”, „se aude…”, etc. nu se poate construi un articol serios. Unde este ancheta jurnalistică bazată pe fapte, pe dovezi, care – în țări cu democrație consolidată – cutremură sau înlătură oameni și chiar guverne.
    Presa ar trebui să fie și la noi a patra putere în stat, dar nu este așa. Noi, cetățenii, am vrea să fie?
    Căci unii oameni politici nu vor, unii jurnaliști care fac contracte cu câte un partid – la fel…
    De ce nu ar apare o presă cu oameni mai tineri și ne-corupți care să scrie corect despre fapte petrecute, cu dovezi și argumente, informându-ne astfel corect?

    Reply
    1. 2.1.1.1

     Anonim

     De multi ani Smeoreanu nu mai poate fi numit ziarist. A ajuns o slugă a partidului care îl plăteste, scrie doar la comandă, fără dovezi sau argumente, așa cum bine punctați.
     Constat totuși ca are tot mai puțini adepți!

     Reply
  2. 2.2

   Anonim

   Corecte aprecierile dumneavoastră. Din păcate, doar ele!

   Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Versiune desktop Versiune mobilă