Handbalistele și-au reluat pregătirea

0

  • După binemeritata vacanță, reuniți pentru provocările noului sezon!Ieri lotul de handbal al CS Dacia Mioveni 2012, pregătit de Gheorghe Covaciu și Daniel Gheorghe, s-a prezentat la Mioveni în noua formulă cu care se va începe Campionatul Național de Handbal – Liga Florilor 2021-2022.


Conducerea clubului le-a urat ”bun venit la Mioveni” noilor jucătoare transferate la echipă și ”bun revenit” celor care au ales să continue alături de Dacia. Un prim antrenament s-a efectuat la Stadionul Făget care a fost locul ideal pentru debutul recuperării progresive a capacității de efort. După efectuarea vizitei medicale, echipa pleacă joi, 15 iunie, în cantonament montan la Vatra Dornei, unde se va pregăti până în data de 23 iulie.

Citiți și: Centru la Rucăr, destinat elevilor şi studenilor!

Antrenamentele vor continua local și, până la debutul competițiilor oficiale, se vor juca mai multe meciuri de pregătire.

“Atmosfera în sânul echipei este marcată de optimism și încredere că vom forma un grup puternic la Mioveni, capabil să realizeze obiectivele asumate pentru noul campionat.” ne-a declarant la reunirea lotului directorul sportive Constantin Ciobanu. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.