A fost Hranul Bisericii Sf Ilie de la Clucereasa

0Biserica “Sfântul Ilie” din cartierul Clucereasa, oraş Mioveni, a sărbătorit marţi hramul. Enoriașii din Clucereasa, alături de o serie de invitați și reprezentanți ai administrației publice locale și județene au participat cu bucurie, în această zi de mare sărbătoare, la oficierea slujbei de hram și a ceremoniei religioase prilejuite de sărbătoarea Sfântului Prooroc Ilie Tesviteanul.


Biserica “Sf. Ilie” din Clucereasa a fost ridicată în anul 2013, datorită faptului că în această zonă a orașului Mioveni nu exista o biserică ortodoxă.

După anul 2019, sub grija noului preot paroh, au fost executate lucrările finale în interiorul și exteriorul bisericii, la care se adaugă construcția clădirilor anexe absolut necesare pentru administrația parohială (praznicar, capelă mortuară, birou parohial etc).

Terenul pe care s-a ridicat noua parohie din Clucereasa a fost donat în acest scop de primăria Mioveni.
Alături de primarul Ion Georgescu la slujbă a fot prezentă şi deputatul PSD, Simona Bucura Oprescu.

“Împreună cu primarul orașului Mioveni, domnul Georgescu Ion, și cu domnul deputat Pavelescu Nicolae am participat astăzi la slujba de hram a bisericii din cartierul Clucereasa. Construcția lăcașului de cult – care poartă hramul Sfântului Proroc #Ilie Tesviteanul – a început în 2012, fiind finalizată cu sprijinul nemijlocit al autorităților locale. Este o bucurie pentru mine de fiecare dată când pot fi în mijlocul enoriașilor din Clucereasa și să împărtășim trăirea întru credința strămoșească” a declarant Simona Bucura. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.