Teste rapide la stadion, în ziua meciului FC Argeş – UTA!

0



Reprezentanţii clubului FC Argeş au anunţat că astăzi, începând cu ora 14.00, în parcarea din fața stadionului Nicolae Dobrin, va funcționa un punct de testare COVID-19, acreditat, pus la dispoziție de Ambulanța MEDI. Costul unui test rapid antigen este de 40 lei.


Testul Antigen SARS-CoV-2 este un test non-invaziv, cu sensibilitate mare de detectare a încărcăturii virale, care oferă șansa de a cunoaște rapid, imediat după testare, dacă o persoană este infectată cu virusul COVID-19. Această soluție vine în sprijinul spectatorilor care doresc să urmărească pe stadion meciul cu UTA, partidă programată astăzi, de la ora 18.30.

Conform noului protocol de desfășurare a competițiilor de fotbal, emis de Federația Română de Fotbal, actualizat pe 14 iulie 2021, la meciuri pot asista spectatori ocupând până la 50% din capacitatea stadionului.

Pe toate stadioanele din România au acces următoarele categorii:
• Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
• Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.
• Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2.

Documentele medicale care atestă apartenența spectatorilor la una din cele trei categorii de mai sus vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul de acces. M.D.