Acuzaţii de hărţuire sexuală într-o primărie din Argeş. O tânără, în vârstă de 21 de ani, susţine că Mihai Georgescu, primarul comunei Călineşti i-a cerut favoruri sexuale în schimbul unui post la cabinetul propriu. Tânăra a făcut publică o înregistrare audio în timpul căreia un bărbat, despre care ea susţine că este primarul, îi spune ce îi oferă şi ce doreşte să primească în schimb. Tatăl fetei susţine că iniţial nici măcar el nu a crezut ce-i povestea fiica. Citeşte mai mult...
Pui grecesc marinat
Timpi de preparare:
Timp de preparare: 45 min
Timp de gatire: 45 min
Gata în: 90 min
Ingrediente:
2 caserole de ciocănele de pui
200 ml iaurt
2 lingurițe ulei de măsline
4 căței usturoi
1 jumătate de linguriță de oregano
1 lămâie medie
1 jumătate de linguriță de sare
piper după gust
1 legătură pătrunjel
Mod de preparare:
Începem cu marinata, combinând iaurtul cu uleiul de măsline, usturoiul pisat, oregano, sare și niște piper. Cu o răzătoare mică, radeți în sos coaja lămâii pe care o folosiți. Adăugați și 1-2 lingurițe de zeamă. Amestecați ingredientele. Tăiați 1 legătură de pătrunjel proaspăt – nu mărunt – în marinată.
Într-o pungă – de preferat cu „fermoar” adăugați ciocănelele de pui și marinata. Pe cât posibil, scoateți aerul din pungă, închideți-o și masați bucățile de pui ca să se acopere cât mai bine de sos. Dați punga la frigider pentru 25-30 minute.
Puteți face puiul în 3 feluri, mai apoi: ori în tigaie care nu lipește, ori pe grătar, ori în cuptorul preîncălzit. Până când se pătrunde și devine rumen-auriu.