Acuzaţii de hărţuire sexuală într-o primărie din Argeş. O tânără, în vârstă de 21 de ani, susţine că Mihai Georgescu, primarul comunei Călineşti i-a cerut favoruri sexuale în schimbul unui post la cabinetul propriu. Tânăra a făcut publică o înregistrare audio în timpul căreia un bărbat, despre care ea susţine că este primarul, îi spune ce îi oferă şi ce doreşte să primească în schimb. Tatăl fetei susţine că iniţial nici măcar el nu a crezut ce-i povestea fiica. Citeşte mai mult...
Etapele preparării nadei
~ Curiozităţi pescăreşti ~
Dacă doriţi că nada dumneavoastră să iasă pufoasa și atrăgătoare, atunci în mod obligatoriu trebuie să respectați, mai abitir decât pe cele zece porunci, succesiunea de operații descrisă mai jos :
1 – amestecarea componentelor – se vă face întotdeauna cu componentele în stare uscată. (evident cele aflate în aceasta stare – nadă, aditivi uscați)
2 – adăugarea aditivilor lichizi și umectarea – dacă aveți aditivi lichizi sau alte componente în aceasta stare, trebuie să-i dizolvați în apa înainte de umectarea nadei. Atenție! Apa se va adaugă treptat pentru a nu supraînmuia nada.
3 – adăugare pământ – se va face doar dacă e cazul, pentru a sărăci nutritiv nada sau pentru a crea efectul de nor
4 – amestecarea – se face pentru a omogeniza nada cu toate componentele în ea.
5 – reumectarea – de obicei nada absoarbe apa în timp așa că la 10 – 15 minute de la prima umectare poate fi necesar să repetam această operație. Dacă e cazul, se va adaugă foarte puţină apă, nada fiind deja parțial umectată.
6 – sitarea – această operație se face pentru înlăturarea eventualelor cocoloașe apărute după umectare
7 – adăugarea diferitelor momeli – la finalul preparării nadei se vor adaugă diferitele momeli de natura vegetală sau animală respectiv porumb, , viermuși, larve, etc.. M.D.