Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8469-Luni, 20 martie 2023
Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF - Martie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Anunţuri on-line■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

3 Comentarii:

 1. 1

  miki

  care sunt masurile preventive? Ca de obicei nu sunt, adica primatele astea nu patesc nimic.

  Reply
 2. 2

  Gabriel

  Masurile preventive inseamna control judiciar si eventual o sanctiune/amenda.
  Nu vor pati nimic babuinii astia doi, si probabil vom avea inca o tragedie ca cea de la Curtea de Arges cu afaceristul omorat in strada.
  Judecatorii sunt interesati doar de procese politice, restul nu-si bat capul, n-au nici o pregatire legata de preventie sociala sau altceva. Incaseaza linistiti cateva zeci de mii de lei pe luna si cam atat.

  Reply
 3. 3

  Stiutor de treburi

  Acum ceva ani judecatorii aveau ca posibilitati ori eliberarea din arest preventiv dupa 24 ore (ceea ce se intampla in 99% din cazuri) ori arest preventiv pe maxim 30 de zile.

  De cativa ani parlamentarii nostri se pare ca au legiferat masura controlului judiciar special pentru ca judecatorii sa aiba ceva cu care aparent sa ii puna la respect pe astfel de babuni.

  Din punct de vedere legal babuinii au prezumtia de nevinovatie pana cand un proces lung, cu recurs cu tot, ii va condamnda vreodata la plata unei amenzi… sau cine stie daca la pedeapsa cu inchisoare, dar cu suspendare.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .