Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
duminică, 1 octombrie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8596-Vineri, 29 septembrie 2023
Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

3 Comentarii:

 1. 1

  ggg

  E nevoie sa evoluam. Nu ma refer la tiganii care s-au batut, ei vor ramane primitivi toata istoria lor, aia care va mai fi si cat va mai fi, pentru ca in cultura lor nu exista decat furt, minciuna, cerseala, violenta (lucruri care li se inoculeaza copiilor lor de cand se nasc). Ma refer la politisti, adica la institutia statului. „Au facut o scurta reconstituire”… Asa am ajuns? Inteleg, iei declaratii, etc… Dar e vorba de benzinaria aia care este extrem de frecventata, pun pariu ca in jur sunt nenumarate camere video (sau ar trebui sa existe). Asa se face dreptate in tara asta? Ar trebui ca niciun spatiu public sa nu mai fie lipsit de camere video si in functie de ceea ce releva ele sa se ia o decizie in 24 de ore, ar fi suficient timp de analiza.

  Reply
  1. 1.1

   Stiutor de treburi

   Ia sa citim cu atentie partea asta din stire:

   „Oamenii legii le-au cerut celor care au sunat să să întoarcă la locul faptei, fiind făcută o scurtă reconstituire.”

   Va sa zica pana sa vina politia fugisera toti tiganii, dar politistii si-au dat seama despre cine e vorba si deduc ca politia stia si niste numere de telefon din tiganie ca sa ii cheme inapoi la locul faptei…

   Tiganii astia cunosc legile:
   – chiar daca politia i-ar fi prins in flagrant delict, daca nimeni nu depune plangere pentru vatamare corporala, nu ar fi putut fi acuzati decat de „tulburarea ordinii si linistii publice”, fapta pedepsita cu inchisoare sau amenda.

   Au mai fost batai intre clanurile de tigani in centrele oraselor noastre, dar nu am auzit sa fi facut vreunul puscarie. In schimb si-au demonstrat puterea de a nu respecta legile in fata intregii lumi.

   Reply
 2. 2

  fane

  Astia se bat intre ei de ani de zile, ma intreb, autoritatile Romane nu sunt in stare sa i potoleasca, cu amenzi nu se poate, cu puscarie probababil pentru ca astia fac ceva pe amenzile primite. in afara de asta ar trebui sa plateasca toate interventiile facute din cauza lor, pentru ca sunt foarte multe.

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .