Caracteristicile gamei de motociclete Indian Chief

0
1

Indian Motorcycles este prima companie de motociclete din Statele Unite ale Americii și, de curând, a sărbătorit trecerea unui secol de la fabricarea primului model Chief, moment oportun pentru a lansa noi modele Indian Chief, complet reimaginate pentru actualul sezon. ATVRom Buzău pune la dispoziția celor interesați cele mai noi modele Indian, alături de echipamente moto de protecție și accesorii.

Lansarea a trei motociclete Chief reprezintă un omagiu adus trecutului glorios al brandului, „vedetele” distingându-se prin combinația inedită de design minimalist cu un aspect agresiv și cu tehnologia de ultimă oră.

Indian Motorcycle a introdus în 1921 modelul care l-a făcut legendă, Indian Chief. Motorizarea puternică în 2 cilindri și stilul iconic american se împletesc armonios cu tehnologia la standarde înalte. Motocicletele Chief, Chief Bobber și Indian Super Chief au în dotare motorul Thunderstroke, iar fiecare a fost special proiectat pentru o anumită tipologie de rideri.

Varianta standard Chief este sinonimă cu expresia libertății și plăcerii de a pilota, inspirându-se din perioada când era un act de rebeliune să cutreieri șoselele împreună cu gașca de prieteni pasionați de motociclism. Indian Chief Bobber, se remarcă de la prima vedere prin dotarea cu pneuri masive cu jante spițate, prin caracterul muscular în partea frontală și prin șaua pentru pilot construită în stilul bobber consacrat, în semn de tribut al erei postbelice a motoarelor în 2 cilindri. Producătorul își surprinde încă o dată fanii introducând în gamă motocicleta în versiune Super Chief, dotată cu portbagaje din piele încăpătoare și parbriz cu eliberare rapidă, cu șa touring pentru acomodarea în condiții optime de confort a unui pasager. Pe scurt, Indian Super Chief reprezintă o motocicletă creată pentru a oferi la fiecare ieșire o aventură îndrăzneață pe distanțe lungi.

Motocicletele Indian Chief de cea mai nouă generație se disting prin simplitatea combinată cu puterea brută, dispun de un cadru clasic, un rezervor generos, amortizoare spate ajustabile, sistem de evacuare dublă, iluminare cu faruri LED, pornire fără cheie și cauciucuri Pirelli Night Dragon. Piloții pot regla accelerația și beneficiază de cruise control și 3 moduri de riding: Sport, Standard și Tour.

Gama Indian Chief se caracterizează prin ampatamentul scurt 64-inch, șaua joasă și greutatea redusă. Totodată, specificațiile tehnice îmbinate cu designul ergonomic facilitează pilotarea inclusiv pe drumurile mai tehnice. Sunt disponibile numeroase posibilități de customizare, cu o paletă de peste 80 de accesorii create pentru performanță (kituri eșapament, filtre de aer etc.), pentru un plus de stil (ghidon, parbriz, rack) sau pentru confort (scărițe și spătar pentru pasager, lumini etc.).

Gama Indian Chief este compusă din modele de bază și premium. Motorul Thunderstroke 111 intră în componența motocicletelor Indian Chief, Chief Bobber și Super Chief. Acestea oferă standard instrumentar analog, finisaje cromate și negre mate și ABS.

Modelele Indian Chief Dark Horse, Chief Bobber Dark Horse, Super Chief Limited, pe de altă parte, se bazează pe motorul Thunderstroke 116 și aduc ABS standard, finisaje premium diferite (Chief și Chief Bobber Dark Horse au finisaje premium negre lucioase și Super Chief Limited are finisaje cromate).

Surse foto: indianmotorcycle.com

Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro