Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8516-Miercuri, 31 mai 2023
Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF - Iunie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Anunţuri on-line■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

4 Comentarii:

 1. 1

  Stiutor de treburi

  Ce nerusinare!

  Ministrul si presa, cumparate de industria auto spun ca masinile mai vechi de 10 ani sunt „rable”!
  Pasamite ii doare de poluarea planetei!

  Eu, spre exemplu, am un Logan din 2005 cu doar 100.000 km (reali) si merge la fel de bine ca in prima zi. Iarna porneste la prima cheie.

  Ma voi gandi mai bine cu cine voi vota data viitoare, daca se pun cu taxele pe noi…

  Reply
 2. 2

  gicu

  Bilantul masinii electrice privind amprenta de carbon e discutabil inca…
  Corsa 2001, 1l, 250.000km, noxe E4 OK. O schimb cand taxa pe 5 ani va depasi 1/2 pretul uneia noi adica 1000E/an. Altfel, masina noua cand 1/2 din pret vor fi stimulente de la stat sau bani buy-back.
  Inainte de taxa, un ITP corect ar „vedea” masini fumegande, cu FAP-ul sau catalizatorul eliminate: nivel E1-E2.

  Reply
 3. 3

  Anonim

  Ma pis pe taxa si gandirea ta de idiot imputit. Bag pula in rasa ta de cretin. Pai ma boule care esti ca nu gandesti nici macar ca un bou…cum ajuti tu un roman sa si ia masina noua daca el are salariul de 2000 ron si mai mult de jumate il intoarce la taxe catre stat si intretinere. Cand mortii matii isi poate lua acel amarat o masina noua? Sa va dau pula so sugeti la toti tradatorii si lasii din conducerea statului. Scarbe imputite .

  Reply
 4. 4

  vlad tepes

  nu mai bine ar fi sa iesim noi in strada sa mergem sa i executam ca la targoviste pe toti tradatorii astia de tara slugi ale occidentului CE ziceti pt o viata mai buna putem sa facem impreuna cei napastuiti ai acestei tari care nu sunt putini

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .