Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8639-Miercuri, 29 noiembrie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA
Subiectele zilei

Articole »»» »»» »»»

2 Comentarii:

  1. 1

    Clevetici

    „Mii de firme au fost efectiv păcălite, au cheltuit bani, au aplicat pentru măsura 3,…”

    Ce au aplicat firmele (pentru masura 3)?
    Au aplicat stampila „VOTAT” pe buletinul de vot… ma gandesc.

    RomGleza face victime si in randul politicienilor, chiar daca traducerea proasta a expresiei americane „to apply for” a ajuns prin toata mass media si chiar la tribuna parlamentului.

    Reply
  2. 2

    Anonim

    Oare de ce se scumpeste energia ? Primaria Pitesti PSD-ista de la revolutie,a avut in administrare
    3 centrale electrice -CET Sud 2,pe care la vindut la fier vechi cu 1700000 euro,bani cu care tov.Pendiuc a construit o fintina cintatoare sa de-a bine la prostime,CET Sud-faliment cu o putere de 125 MW,si CET Gavana transformat si el in fier vechi de tov.Ionica.In loc sa se gindeasca o strategie de producere de energie termica si electrica ,pentru oras ,totul este distrus si nimic nu se construieste.
    Dupa 90 in Romania s-a construit o singura centrala la Ploiesti ,dar nu de noi de altii,si atunci ne miram de ce o ducem noi rau si voi bine.

    Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .