Piromanul a fost arestat preventiv

0Un bărbat,în vârstă de 57 de ani, din comuna Hârseşti a fost reţinut marţi după ce a incendiat casa nepoatei în care fusese găzduit. Femeia îl primise din milă, după ce anul trecut bărbatul şi-a incendiat propria locuinţă şi nu mai avea unde se duce. Drept răsplată, unchiul a lăsat o familie cu trei copii pe drumuri, după ce le-a distrus agoniseala de-o viaţă. Ieri Judecătoria Piteşti a emis pe numele lui Ilie D. un mandat de arestare preventivă.


În ianuarie 2020, bărbatul a dat foc casei părinteşti, în care locuia, după ce s-a certat cu sora lui la împărţirea bunurilor rămase de la părinţi. Bărbatul a fost arestat şi în timpul cercetărilor a fost supus unei expertize psihiatrice care a dovedit că a avut discernământ. În luna aprilie a acestui an, a fost condamnat la 1 an şi 4 luni, cu suspendare, având un termen de încercare de 2 ani. După ce a fost eliberat din penitenciar a suferit un accident fiind operat şi ţintuit la pat aproximativ 3 luni. Bolnav şi fără casă, bărbatul a fost găzduit din milă, de o nepoată, după ce toate rudele au refuzat să-l primească.

Marţi dimineaţă Ilie D i-a incendiat casa rudei sale, distrugând totul. Familia cu trei copii a rămas fără acoperiş deasupra capului şi fără toate bunurile lor. Nu mai au cu ce să trimită copiii la şcoală, în incendiu arzând şi rechizitele şi ghiozdanele. Ilie D a fost reţinut, ieri fiind prezentat Judecătoriei Costeşti cu propunerea de arestare preventivă. Instanţa a admis cererea şi bărbatul a primit mandat pentru 30 de zile. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.