Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
marți, 21 martie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8470-Marţi, 21 martie 2023
Trimite-ne știrea ta! Rubrică - redactori Curierul Zilei OFERTĂ On-Line OFERTĂ Ziar-Tipar Publicitate PDF - Martie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Anunţuri on-line■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

2 Comentarii:

 1. 1

  Clevetici

  Uimitor!

  Acest Dragnea care a fost condamnat pana acum de 2 ori (o data cu suspendare, a doua oara cu executare) este, in viziunea dlui Smeoreanu, un politician suveranist care nu se ploconeste in fata ambasadorilor, deci poate fi iertat de dosarele sale penale finalizate sau in curs.

  Spre lamurirea unor treburi:
  – in Romania nu exista vreun politician de talia lui Viktor Orban, cel mai suveranist politician din Europea de Est, cel care a avut curajul si demnitatea de a-si apara frontierele tarii cu un gard de sarma pentru impiedicarea trecerii ilegale a imigrantilor sirieni, cel care a dat o lege impotriva propagandei homosexuale in randul minorilor etc.

  La noi Dragnea si ai lui au avut marele curaj de a amana liberalizarea pretului gazelor naturale, impotriva angajamentelor Romaniei in fata UE, cat si alte cateva astfel de „razvratiri”…

  Dar cand a venit vorba ca Romania sa excluda firma Huawei de la licitatia frecventelor 5G, la cererea SUA, Romania s-a executat imediat.
  Cand se pune problema in ultimul timp ca tarile UE sa accepte cote obligatorii de imigranti afgani, Romania declara ca are pregatite spatii de cazare!

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .