Impact între două BMW-uri la Mărăcineni

0Două maşini avariate şi o victimă cu atac de panică, este rezultatul neatenţiei la volan. Accidentul a avut loc la Mărăcieni, la una dintre trecerile de pietoni. Şoferul unui BMW, a oprit brusc, pentru a acorda trece unei femei care se angajase în traversare pe marcaj.


În spatele lui venea un alt BMW, al căruia şofer nu a păstrat distanţa regulamentară. Luat prin surprindere de oprirea bruscă a maşinii din faţa lui, cel de-al doilea conducător nu a apucat să frâneze şi a lovit, în plin, BMW-ul. Acesta a fost aruncat cât colo pe trecere dar, din fericire, femeia apucase să treacă, după cum au povestit martorii.
În urma impactului dintre cele două maşini o femeie a suferit atac de panică, şi a necesitat îngrijiri medicale, dar a refuzat să fie transportată la spital.
Cum accidentul a avut loc ieri după-amiază la o oră în care traficul era aglomerat, circulaţia a fost afectată fiind produse blocaje. Poliţiştii Serviciului Rutier au mers la faţa locului pentru a dirija traficul.  M.S. Foto C Tudor


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.