Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
miercuri, 28 septembrie 2022
Anul XXVIII Nr. 8360-Miercuri, 28 septembrie 2022
Pe acest site găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .
Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto şi/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către curier.ro doar în limita a 150 de semne, cu citarea sursei. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii menţionaţi aici.
CurierTV
ad
ad

Articole »»» »»» »»»

6 Comentarii:

 1. 1

  Clevetici

  Interesanta smecherie despre care nu stiam nimic.

  Deduc din articol ca exista un act legislativ (Ordonanta sau Lege) prin care asa-zisele asociatii profesionale de presa pot emite atestate de jurnalism membrilor lor, iar aceste atestate pot duce la marirea pensiei.

  Pestele de la cap se-mpute!

  Reply
 2. 2

  Anonim

  Ziaristi si ziaristi…

  Reply
 3. 3

  Boni

  Frustrări!
  – O zicere existențialistă:
  …,,în eventualitatea că ar exista niște bogați care ar dori să ne îngroape, atunci nu ar mai merita să locuim în această lume”.
  – O zicere de doi bani (probabil de la Rapel):
  ,,…cred că antivacciniștii ascund o capsulă de prostie în creierul lor, chiar dacă sunt academicieni” (N.B. Dar recunoscuții medici de specialitate, dar cercetătorii de vârf? Eu nu sunt nici pro nici contra dar dvs. sunteți cam părerolog, la fel ca aceia pe care îi acuzați că nu citesc și au prins acum ocazia să se dea intelectuali)

  Despre așa-zișii ziariști:
  Actele normative care reglementează problema sunt Legea 8/2006 (republicată în 2016) privind instituirea indemnizației pentru pensionarii membri (conform statutului) ai uniunilor de creatori, persoane juridice române de drept privat, fără scop patrimonial, din domenii precum cel al creației muzicale, interpretative, cinematografice, literare, arhitecturale, teatrale, jurnalistice și al artelor plastice, care sunt recunoscute ca fiind de utilitate publică și H.G. 1650/2006, republicată în 2016 (Normele metodologice de aplicare a legii).

  P.S. Cuvântul din finalul articolului (s-a revoltat și tastatura) este foarte sugestiv: ,,Fucționează”.

  Reply
  1. 3.1

   Anonim

   Deci nu e vorba doar de ziaristi!

   Reply
 4. 4

  Anonim

  La celelalte domenii nominalizate in lege, cum o fi?

  Reply
 5. 5

  Boni

  În data de 6 octombrie 1902 se năștea la Boteni, Petre Țuțea. Dacă ar învia, văzând ce este acum în România, ar muri a doua oară!

  Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2022 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Versiune desktop Versiune mobilă