Iasmin Latovlevici: ”Să muncim mai mult pentru play-off”

0Partida cu CS Mioveni a însemnat și debutul la FC Argeș pentru Iasmin latovlevici și Kehinde Fatai. Cei doi jucători transferați în săptămâna derby-ului județean au fost titulari și au fost utilizați 90 de minute.


Latovlevici spune că alb-violeții pot ajunge în play-off dacă vor etala un fotbal mult mai bun: ”Azi s-a jucat mai mult minge lungă, am încercat să punem mingea jos puţin şi am încercat mai multă dinamică, dar adversarul numai cu mingi lungi şi am intrat şi noi în hora lor. Păcat că nu am dat gol, nu că am avut mari ocazii, dar eu zic că trebuie să muncim mult mai mult. Trebuie să muncim mult mai mult pentru play-off şi să jucăm mult mai bine. Cât am stat la CFR Cluj eu zic că a fost bine. Până la urmă am câştigat un titlu şi o Supercupă. Acum mai am un obiectiv pe care vreau să-l îndeplinesc” a mărturisit Iasmin Latovlevici la finalul partidei CS Mioveni – FC Argeş.

Fatai: ”Ne-au blocat foarte bine”

Și Kehinde Fatai este convins că FC Argeş poate mult mai mult decât ce a arătat în partida cu Mioveniul: ”Păcat că nu am dat gol. După un an, Liga 1 e la fel, nu mi se pare nimic schimbat. Ştiam că o să fie un meci de luptă, ne-au blocat foarte bine. Dacă vrei să ajungi în play-off trebuie să faci mai mult.” a spus şi nigerianul, după meci. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.