Încă 12 pubele instalate pentru colectarea deșeurilor reciclabile

0Primăria municipiului Pitești continuă instalarea insulelor destinate deșeurilor reciclabile în cartierele Prundu, Războieni și Craiovei.  


Acum câteva zile au fost montate 12 pubele pentru colectarea deșeurilor reciclabile din plastic/metal, hârtie/carton și sticlă – patru insule, în patru platforme de colectare a deșeurilor, respectiv: o insulă în cartierul Prundu, bloc B31; o insulă în cartierul Războieni, la Colegiul Tehnic “Dimitrie Dima”; o insulă în cartierul Războieni, bloc D3; o insulă în cartierul Craiovei, Kaufland. Primăria Municipiului Pitești a achiziționat, la începutul lunii august, 36 de pubele pentru colectarea deșeurilor reciclabile, dintre care 15 au fost montate deja în cinci platforme din cartierele Craiovei și Prundu, astăzi continuând montarea a încă 12 pubele în patru platforme din cartierele Prundu, Războieni și Craiovei. Restul de trei insule vor fi repartizate în încă trei platforme, unde există containere îngropate.
Municipalitatea face apel către utilizatori să le folosească în mod corespunzător, exclusiv pentru depozitarea deșeurilor din plastic/metal, hârtie/carton sau sticlă și nu pentru alte tipuri de deșeuri. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.