Box: Medalii la Centura Păltiniș

0Zilele trecute la Sibiu a avut loc un puternic concurs de box, competiție rezervată tuturor categoriilor de vârstă, juniori, cadeți, tineret și seniori. Centura Păltiniș se află la ediția a XXXII-a și este organizată de Clubul Sportiv Municipal Sibiu – secția de box și Consiliul Județean Sibiu. La startul competiției s-au aliniat sute de sportivi de la câteva zeci de cluburi de profil din țară.


CS Mioveni a fost reprezentat de tinerii pugiliști Cristian Ionescu și Alexandru Panait, la juniori. La finalul competiției, Cristian Ionescu s-a clasat al doilea la categoria 66 kg. În același timp Alexandru Panait a luat locul 1 la categoria 80 de kg. “Sunt doi copii de perspectivă. Unul este din Colibași, altul este din Mioveni. Panait nu este la prima realizare. În mai, el a luat bronzul la Cupa României la Copii și Juniori. De asemenea, este component al Centrului Olimpic de la Brăila. Sunt boxeuri buni, de viitor. În câțiva ani vor face pasul la seniori” a declarat despre cei doi antrenorul secției.
Pentru cei doi sportivi legitimați la CS Mioveni urmează în această toată și alte competiții. Mai întâi va fi Cupa Argeșului, la Pitești, pe 17 octombrie. Apoi, la o săptămână distanță va avea loc Campionatul Național de Juniori. Concursul va avea loc la Tg Jiu. Până la următoarele concursuri, sportivii galben-verzi continuă antrenamentele ședințele de pregătire desfășurându-se atât la sală pentru partea tehnică și de procedee cât și e teren pentru partea fizică. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.