A crescut nivelul încasărilor la impozite și taxe!

0Săptămâna trecută, joi, a fost ultima zi de încasare a taxelor și impozitelor pe terenuri și clădiri aferente anului 2021. La bilanț s-a constatat că a crescut nivelul de încasare cu 25% față de aceeași perioadă a anului trecut. De asemenea, s-a dublat numărul persoanelor care au ales să plătească online. 


Joi, 30 septembrie 2021, a fost termenul scadent pentru plata impozitelor şi taxelor locale aferente celui de-al doilea semestru din anul fiscal 2021. Până la această dată, gradul de încasare a impozitelor și taxelor locale a crescut cu 25% față de aceeași perioadă a anului trecut.
„Începând cu 1 octombrie se vor calcula majorări de întârziere la achitarea obligațiilor fiscale în cuantum de 1% pe lună şi fracţiune de lună, până la data stingerii sumelor datorate, inclusiv.
Numărul piteștenilor care și-au achitat impozitele online s-a dublat față de aceeași perioadă a anului trecut. Vă reamintim că modalitatea de plată on-line a taxelor și impozitelor este cea mai eficientă și sigură, eliminând, astfel, așteptarea la ghișeu și reducând riscurile asociate aglomerației, în contextul epidemiologic actual.” anunţă Primăria Piteşti.
Administraţia locală îndeamnă cetățenii să folosească instrumentele de plată online puse la dispoziție pentru plățile impozitelor/taxelor locale, precum și a amenzilor contravenționale, cu cardul bancar, fără comision la adresele: www.primariapitesti.ro și www.ghiseul.ro.M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.