Astăzi joacă România, la Mioveni

0

  • Handbal feminin, preliminarii EURO
  • Sala Sporturilor își face debutul în competițiile internaționale
  • Spectatorii trebuie să respcete reguli stricte, dacă vor să participle la meciEchipa României joacă cu Insulele Feroe astăzi, de la 18.30, la Mioveni. Este o premieră în noua Sală a Sporturilor din localitate, o sală ce merită văzută de iubitorii handbalului. Partida face parte din programul oficial de calificare la Euro 2022.


Spectatorii vor avea acces la meci, biletele fiind disponibile pe bilete.ro și la casa de bilete a Sălii Sporturilor Mioveni. Costul unui bilet – 20 de lei. Spectatorii sunt obligați să respecte regulamentul evenimentului, regulile EHF privind igiena sunt extrem de stricte, de aceea în sală vor avea acces doar spectatorii vaccinați anti-Covid, cei care au trecut prin boală sau care au un test negativ.
Copiii sub 12 ani pot intra GRATUIT în sală dacă sunt însoțiti de un adult. Purtarea măștii ESTE OBLIGATORIE!

Acces interzis după începerea jocului

Toți spectatorii care vor veni la meci trebuie să aibă asupra lor, la intrarea în incinta arenei, unul dintre următoarele documente, ÎN FORMAT FIZIC, LISTATE: # dovada vaccinării anti-COVID-19 (pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare) # copie a scrisorii medicale eliberate de medicul de familie sau D.S.P. pentru persoanele vindecate de COVID și aflate în perioada de 90 de zile de la data vindecării # rezultatul negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) # rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 24 de ore). Accesul în arenă se va face de la ora 16:30. După începerea meciului nu se va mai permite accesul în sală. Persoanelor care întârzie sau care nu reușesc să intre la eveniment din cauză că nu au ajuns la timp pentru a efectua triajul nu li se va returna contravaloarea biletului de acces. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.