Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8639-Miercuri, 29 noiembrie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA
Subiectele zilei

Articole »»» »»» »»»

4 Comentarii:

  1. 1

    Anonim

    Încă un articol de propagandă în favoarea PSD care îl plătește, pe bază de contract, pe gazetarul Smeoreanu.
    Cred că nu trebuie uitate nici vremurile când la guvernare s-a aflat partidul de care este legat domnul Smeoreanu și nici oameni din fruntea lui (condamnații Dragnea și Năstase, Dancila, Grindeanu, Rădulescu-mitralieră, C. Ștefănescu, etc.). Asta pentru ca omul care citește să aibă în față intregul tablou, deoarece în politică, ca și în viață, prin comparație poți să-ți definești opțiunile.

  2. 2

    Clevetici

    Din nou un titlu de articol care sugereaza lucruri abjecte.
    Sa rememoram un alt titlu pe care dl. Smeoreanu l-a dat unuia din articolele sale:
    „Și futuriști și cu banii luați”
    si sa incercam sa nu ne ducem cu gandul pana unde ne-a trimis jurnalistul.

    Pentru amintire:
    https://curier.ro/2021/04/22/si-futuristi-si-cu-banii-luati/

    Se pare ca dl. Smeoreanu se crede mare echilibrist pe linia jurnalismului de tip pamfletaresc, astfel incat sa nu incalce normele deontologice, dar si sa lase de inteles ceea ce nu poate scrie in clar.

  3. 3

    Socrate

    7400 cititori la penultimul editorial, 400 la acesta. Înseamnă ca 7000 de cititori au considerat maculatură ceea ce scrie Smeoreanu….

    1. 3.1

      Clevetici

      Da, e o scadere remarcabila, dar nu cred ca 7000 de oameni s-au saturat toti in cateva saptamani de editorialele Smeoreanu. Apropos, si urmatoarele editoriale au prins tot cateva sute de cititori online.

      Eu personal cred, fara sa fi facut sondaje sociologice, ca evenimentele mai neobisnuite din ultimele saptamani au reorientat atentia cititorilor:
      – in primul rand valul 4 de Covid, cu valori de peste 7 la mie in Pitesti si imprejurimi. Probabil ca multi din cei 7000 de cititori pierduti de Curierul au deja in familie sau in cadrul neamurilor lor persioane infectate
      – scumpirile deja produse (litrul de benzina e aproape 7 lei) si viitoare (gigacaloria termoficata, pentru care s-a propus o scumpire de la 260 la 385 de lei etc.

      Nu vreau sa cant aria ‘saraciei’ in nota PSD-ului, caci aceste scumpiri vin dupa niste cresteri de salarii si pensii in ultimii 2 ani (chiar daca n-au crescut pensiile cu 40%, cat promisese PSD).

      Eu, spre exemplu, imi construiesc o casa si am mari dificultati in a gasi muncitori specializati pe anumite lucrari (mai exact, la pus tigla pe acoperis). Ori sunt prea scumpi, ori aud de la colegi ca au plecat in UE la munca

Comments are closed.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .