Salariile din Primăria Câmpulung

0Remunerațiile angajaților din Primăria Câmpulung sunt la nivelul administrației din ARAD! S-au și dat de gol atunci când au fost întocmite documentele privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice.


Responsabilii de atunci pe resurse umane au uitat să înlocuiască Câmpulungul cu Aradul și hârtiile au mers mai departe la consilierii locali din mandatul trecut să fie aprobate.
Primarul Elena Lasconi a ieșit în campania electorală cu acest lucru, salariile sunt prea mari pentru munca presată de acești angajați. Nu a putut face nimic, doar vorbe, salariile au rămas la fel, ca și angajații. Prima lovitură a primarului Lasconi și a consilierilor locali este pierderea procesului cu Pârșan Marcel Florian care rămâne angajat al administrației publice, după ce Curtea de Apel cere suspendarea executării actului administrativ HCL nr.16 din 28.01.2021. Acesta lucra la Compartimentul de Protecție Civilă și Situații de urgență, fiind referent de specialitate postul fiind desființat.
Până atunci salariile din primăria Câmpulung se prezintă astfel. Primăria Câmpulung a făcut publică situația veniturilor salariale la data de 30 septembrie 2021, conform legii.
Aflăm cu acest prilej că Elena Lasconi are o indemnizație lunară de 13.520 lei, iar viceprimarul primește câte 11.440 lei. Administratorul public are un salariu de 13.150 lei, iar secretarul municipiului câștigă 10.260 lei. Directorii executivi şi arhitectul şef au salariul de 10.070 lei, iar șefii de serviciu 7.505 lei.  Bogdan Radu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.