Ajutați un militar să trăiască

0Un tânăr militar are nevoie de ajutorul nostru! Este vorba despre Robert Moise în vârstă de 26 ani, fiind diagnosticat cu o afecțiune gravă a creierului. 


Subofițerul Robert Moise a fost diagnosticat la începutul acestui an cu o afecțiune gravă a creierului: Sindromul Von Hippel Lindau. A fost operat la sfârșitul lunii aprilie la Institutul Național de Neurologie și Boli Neurovasculare din București, însă problemele de sănătate nu s-au terminat aici.
,,Sunt subofițer în Armata Română. Activez de peste un an în cadrul MAPN. Am descoperit această problemă medicală, în luna martie la un RMN în București. Am fost operat, m-am simțit bine, dar nu s-a putut extrage tumora. Am mai suferit o operație chirurgicală, iar recuperarea este foarte grea și de durată”, a declarat Robert Moise.
Costurile primei intervenții au fost de 27.000 euro iar pentru cea de-a doua intervenție au depășit 40.000 euro. Împreună am reușit să îl ținem în viață pe Robert Moise, iar acum are nevoie din nou de noi. Persoanele care vor să îl ajute pe Robert Moise, pot dona bani în conturile:
RON 15BTRLRONCRT0609417601
EUR 62BTRLEURCRT0609417601. B.R.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.