Au stat la coadă, dar n-au prins vaccin!

1Au stat la cozi interminabile să se vaccineze și nu au fost doze suficiente! Sâmbătă de la ora 08.00 s-a deschis în Târgul Săptămânal de la Voinești, Centrul de Vaccinare. Lereștenii și nu numai au venit în număr mare să se imunizeze, chiar au stat pe mai multe rânduri la cozi și supriză, dozele nu au fost suficiente pentru toți doritorii.


La centrul mobil au fost vaccinate 74 de persoane, 50 de persoane cu Johnson & Johnson, 24 cu Pfizer. “Era normal să vin să mă vaccinez. E cea de-a treia doză. Am făcut Johnson. E doar o doză. Am văzut la ştiri că cei care sunt în stare foarte gravă la spital sunt cei nevaccinaţi. Eu nu vreau să mor ca eroul înpuns de vacă, aşa spunea bunicul, ca ne dăm eroi şi murim ca proştii. Nu risc nimic”, spune Ionuţ din Câmpulung.
“Am văzut pe ziar că a organizat domnul primar centrul ăsta. Oricum veneam la târg. Vin sâmbătă de sâmbătă. Nu pot rata aşa ceva. Mă mai văd cu un amic, mai găsesc vreun chilipir. Cum am ajuns eu la târg, am văzut cortul şi m-am informat, şi m-am vaccinat. E a treia doză. O fac şi pe a patra, că am făcut Pfizer. Nu mă dezic de prima iubire”, spune Marcel din Valea Mare Pravăţ.
“Am venit sa mă vaccinez. Nu stau să mă ia boala. Acum e şi mai rău. Nu vreau să trăiesc 100 de ani, dar nici nu veau să mor. Ce naiba, dacă medicii spun să ne vaccinăm, femeile astea stau aici, pe călduri sau pe frig, se sacrifică pentru noi, eu de ce să fiu idiot? Nu, poate alţii spun că nu e in regulă vaccinul, dare eu cred că e o protecţie, e ceva ce trebuie făcut. Nu ne mai ascundem după deget. Întotdeauna au fost vaccinuri pentru diverse afecţiuni, acum nu mai credem în ele… Păcat!”, spune Irina din Câmpulung.
,,Din păcate au fost doze insuficiente pentru numărul de persoane care au venit pentru imunizare. Cu sprijinul Instituției Prefectului Argeș, al D.S.P., al I.S.U. vom continua campania de vaccinare și sâmbăta viitoare. Mulțumim colaboratorilor pentru implicare și sprijin”, a declarat primarul Lereștiului, Marian Toader. B.Radu


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.