Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
marți, 5 decembrie 2023
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8639-Miercuri, 29 noiembrie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA

Articole »»» »»» »»»

9 Comentarii:

 1. 1

  Anonim

  Și, iată, așa a ajuns genial un infractor și sacră vopseaua pe care a aruncat-o acesta pe o statuie!
  Așa ne manifestăm eroismul?

  1. 1.1

   Anonim

   N-ai inteles nimic….

   1. 1.1.1

    IonescuT

    Stimabile, dumneata ce ai înțele? Poate explici mai bine ca gazetarul…

   2. 1.1.2

    anonim2

    Anonimule, tot n-ai lămurit pe nimeni cu înțelesul.

 2. 2

  Coco

  N-am avut ce face si am rasfoit azi, dupa vreo doua luni de pauza, editorialul lui Smeoreanu. Timp pierdut! Pe cand un editorial despre vreun piroman?
  Tot despre un erou al lui Gheorghe, o nelamurire: primarul Gentea si-a dorit mandatul doar ca sa faca poze cu fotbalistii? Intre edilii de municipii, aici e, vorba ziaristului,genial!

 3. 3

  Boni

  Domne, nu mă mai bag la comentarii, îi las pe alții mai deștepți.
  Imi place însă titlul editorialului. Interesant! Iar dacă scoatem din el cuvântul ,,genial”, devine și extrem de sugestiv!

  1. 3.1

   Anonim

   De gustibus non disputandum.
   Dv. îl scoateți, dar gazetarul îl bagă.

 4. 4

  Anonim

  Sa clarificam : Cu sau fara voia lui Brukenthal rezultatul era acelasi Era o procedural standard a Hasburgilor pe tot teritoriul imperiuui pentru a mentine imperiul stabil in interior. Partea pozitiva era ca Romani din Transilvanya erau feriti de ravajile Turcilor. Consulul Angliei in Egipt descria vanzarea Valahilor pe piata de slavi. si deplangea soarta lor. Un Albanez in armata turca reda cum procedau cand luau sate intregi cu animale cu tot spre a fi vandute in Istambul Mai dute pe afara si mai documenteazate pe subiect.. mai toti istorici comenteaza despre Hasburgi ca duceau o lupta continua de supravietuire. luptau cu Turci in sud, atacati din nord de Suedezi si danezi. din West de prusaci si francezi. faceau si desfaceu aliante numai pentru a nu cadea sub Turci. de statuia lui Mustafa kemal,,tata turcilor din Bucresi eroul vopsea nu stie. De tine si de astia ca tine am aceiasi senzatie ca atunci cand vad un caine cand mananca excrement uman.

  1. 4.1

   Ilie

   ,,Mai dute pe afară și mai documenteazăte pe subiect” !?!? Marș la coteț și învață să scrii, agramatule!

Comments are closed.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .