S-a prelungit „Toamna Piteşteană”

0Deşi ar fi trebuit să se desfăşoare pe durata a patru zile, ” Toamna Piteşteană” s-a prelungit cu încă o săptămână. Astfel comercianţii vor fi în Piaţa Vasile Milea din Piteşti până duminică 17 octombrie, oferind spre vânzare legume, fructe şi produse de sezon. De asemenea, în Piaţa Primăriei Piteşti continuă Street Food Festival.


„La solicitarea expozanților, Primăria Municipiului Pitești anunță prelungirea perioadei de desfășurare a ,,Toamnei Piteștene” până duminică, 17 octombrie, inclusiv, în cele două locații centrale din oraș: Piața Vasile Milea și Piața Primăriei.
În Piața Vasile Milea, comercianții, majoritatea producători locali, și-au expus oferta variată de produse: legume și fructe de sezon, proaspete și conservate, must, miere și dulcețuri, ceaiuri din plante, produse din lavandă, flori de toamnă.
Pe lângă produsele din piața volantă, piteștenii pot alege varietăți din bucătării exotice – gyros, burgeri, fructe de mare – de la eStrada Food Festival, organizat de către Media Style Studio în Piața Primăriei. Accesul în cele două piețe se face respectând normele legale în vigoare privind păstrarea distanțării fizice și purtarea măștii de protecție.” , anunţă Primăria Piteşti.  M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.