Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8639-Miercuri, 29 noiembrie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA
Subiectele zilei

Articole »»» »»» »»»

2 Comentarii:

  1. 1

    Adrian

    Acest lucru a fost preconizat din primavara la intalnirea Forumului Economic Mondial, maestrii cu gandire satanica care se cred ideologii lumii. Au spus ca este foarte posibil sa fie atacuri cibernetice spre tinte sursa care vor lasa in blackout internetul, apoi fara energie electrica jumatate de continent. Totul este preconizat de ei, si chiar s-a intamplat ca 2 tari sa ramana fara internet timp de cateva zile la 3 saptamani dupa intalnirea si discutiile celor din Forum. Coincidenta? Totul este preanticipat cu precizie de ceas elvetian dar oare este o intamplare?
    In cartea celui mai de vaza din forum, Klauss Swab acesta detaliaza posibilele evenimente. Cartea (Fourth industrial revolution) a fost scrisa inainte de pandemie dar in ea sunt luate in calcul toate, pas dupa pas, pandemia si problemele din spitale, blackoutul internetul, un blackout global de energie electrica. Coincidenta? Nu prea cred. Sper ca joaca asta de-a Dumnezeu a celor de speta mare sa nu ne afecteze si pe noi, romanii. Avem Hidrocentralele si parcuri intregi de eoliene, si daca ele functioneaza avem cel putin Romania salvata. Daca se vrea bineinteles. Daca nu s-o vrea asta-i alta poveste, o sa se gaseasca scuze bineinteles. Nu uitati
    Cauza -> Reactie -> Solutie. Modul nr 1 de manipulare a opiniei publice si a populatiei in general.
    Sa fim destepti! Ca tara-i plina de papagali de propaganda. 😉

    Reply
    1. 1.1

      Anonim

      Așa a fost și s-a fâsâit și amenințarea cu Marele Cutremur!

      Reply

Comentează »»» »»» »»»

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
rinabet giriş
venüsbet
rinabet
betticket
rinabet giriş
hilarionbet
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .