”Am avut determinare și o atitudine exemplară!”

0

  • Tudor Costescu, antrenorul FC Argeș Bascketball, după a șaptea victorieFC Argeș Basketball a obținut a șaptea victorie consecutivă din tot atâtea meciuri disputate după ce s-a impus cu 83-79 în confruntarea de luni seară, de pe propriul teren, cu SCM U Craiova. Piteștenii sunt liderii clasamentului, cu cele 14 puncte acumulate, cu două mai mult decât U BT Cluj care are un meci în minus.


Tudor Costescu, antrenorul piteștenilor, a urmărit o mare parte din meci la televizor după ce a fost eliminat pentru proteste. Tehnicianul grupării din Trivale și-a felicitat colaboratorii pentru modul în care au gestionat partida: “E o victorie foarte importantă pentru noi, având în vedere condițiile în care a fost obținută. Nu am fost eu actorul principal astăzi. Cuvântul de ordine, din ce am putut urmări, a fost determinarea, am avut o atitudine exemplară, am avut realizări individuale foarte bune și am reușit să trecem peste câteva greșeli de tehnică individuală, care erau să ne coste mult.
Așteptăm statistica aprofundată pentru a putea vedea cum am reușit să răsturnăm dezavantajul recuperărilor ofensive pe care ei le-au avut și ale mingiilor pierdute. Cert este că în momentele cheie am avut jucători care au ieșit la rampă și au reușit să marcheze. Pe de altă parte, am avut o apărare care a făcut diferența în a doua parte. Am un mesaj pentru întreg staff-ul tehnic, care s-a comportat admirabil și, de asemenea, și pentru jucători, care au știut să gestioneze o situație nu prea ușoară, cu care nu te întâlnești foarte des. Am ieșit cu capul sus din această provocare și asta mă bucură!”. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.