Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8639-Miercuri, 29 noiembrie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA
Subiectele zilei

Articole »»» »»» »»»

3 Comentarii:

  1. 1

    Clevetici

    Aceasta reinviere a Uniunii Social Liberale va fi cantecul de lebada al PNL, caci de data asta electoratul de dreapta are o alternativa serioasa la PNL: USR-PLUS

    Catu isi joace viitorul politic pentru ambitia de a ajunge sef de partid in 5-6 ani (am inteles ca el face parte din PNL din 2016, daca nu gresesc).
    Dar in 2024 ce procent va mai scoate PNL dupa aceasta tradare a propriului electorat?

    Despre soarta PSD-ului nu sunt motive de neliniste, el fiind singurul partid important de stanga, deci electoratul sau nu are alternative serioase. De aici si predispozitia PSD la aliante de felul USL 2.

    1. 1.1

      Coco

      Corecte ipotezele formulate. As adauga ca, pe stanga, Dragnea nu trebuie subestimat ( nu l-as uita nici pe Ponta), iar la dreapta Orban va avea un cuvant greu de spus. Sa nu uitam ca si la primul USL s-a impotrivit iar asta e o mare bila alba pentru el. Sunt multi cei care nu au uitat…
      Despre Smeoreanu, acum se va apuca sa stranga rahatul aruncat catre multi liberali care devin, dintr-o data, dezirabili. Ce va face cu gramajoarele adunate, am o banuiala, dar mai bine tac!

      1. 1.1.1

        Catu

        Unii este cam scatofagi. Nu ma refer la ziarist.

Comments are closed.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
rinabet giriş
venüsbet
rinabet
betticket
rinabet giriş
hilarionbet
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .